Dermacol NEON laky na nehty & odlakovač Oderless

čtvrtek, června 22, 2017

Ahoj krásky,
první letní den je za námi a tak zářivé letní barvy mají oficiálně zelenou! No a já tu pro vás mám typ na skvělé letní laky od Dermacolu.

Neonové láčky už určitě znáte. Psala jsem vám tu o nich už v minulém roce a v drogeriích je jich teď všude plno. Však proč ne, kdy jindy se barevně odvázat, než právě v létě?


Na výběr máte hned z 11 různých odstínů, z toho 8 jich je neonových a 3 obsahují třpytky. Laky jsou v malých 5 ml lahvičkách, což mi přijde jako dobrý nápad, protože neznám nikoho, kdo by byl schopný vyplácat kompletně celou lahvičku takového neonového laku, takže pokud laky vytáhnete jen v takových tropech, je balení víc než dostačující. Štěteček je rovně zastřižený, ale i přesto s ním bez problému hezky pokryjete celou plochu nehtu. Pro výraznější neonovou barvu doporučuji jako podklad použít bílý lak. Tenhle 5 Day Stay je boží! Velmi rychle zasychá a hezky kryje už v první vrstvě. 


A co když se vám tahle zářivá paráda oloupe nebo jednoduše okouká? Můžete ji odlakovat novým odlakovačem Odorless. Co se mi na odlakovači líbí, je to, že je absolutně bez zápachu. Nehty vám odlakuje a kůžičku zanechává, jak kdyby byla právě ošetřená nějakým olejíčkem. Tato novinka se Dermacolu fakt povedla!


Oblékáte, ať už sebe nebo své nehty, v létě do neonových barviček?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři