Buďte Blond S L'Oréal Professionnel

pátek, dubna 21, 2017

Ahoj krásky,
konečně se mi podařilo udělat si s Magdičkou nějaký řád/systém, takže už je pro mě snadnější plánovat si práci nebo zbytek volného času, i když ho tedy moc není :D Každopádně se mi podařilo dát vlasům nějakou finální podobu, která mi snad nějaký čas vydrží.


Z pozůstatků veškerého barvení a úprav mi v délce vlasů začaly prosvítat ne příliš lichotivé různobarevné fleky, které měly většinou zrzavý nádech a to se mi teda vůbec nelíbilo. Na druhou stranu jsem ale nechtěla vlasy zatěžovat barvami, protože se svoji přírodní hnědou jsme momentálně hodně velký kámošky, takže jsem se rozhodla pro ombré ala balayage. 

L'Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Lipidium vyživující šampon pro velmi poškozené vlasyBylo to pro mě nejlepší řešení. Fleky jsou pryč, vlasy jsou sjednocené, moje přírodní barva mi v klidu může odrůstat a já tak můžu návštěvu kadeřnice na nějaký ten měsíc odložit. Stříhání konečků svěřím svojí sestře, ale jestli mi místo třech centimetrů vezme třináct, jak tomu bylo posledně, tak ji zabiju :D Vzhledem k tomu, že jsou vlasy z jedné části blond, jsem nucena k obměnění vlasové péče. Odbarvené vlasy jsou mnohem křehčí a náročnější na úpravu, pokud je tedy i nadále chcete mít kvalitní a krásné. Protože jsem doma pro blond vlasy nic neměla, zasedla jsem k notebooku a pustila se do nakupování. 

L'Oréal Professionnel Série Expert Silver šampon pro šedivé vlasyUž hodně dlouho jsem chtěla vyzkoušet některou z řad od L'Oréal Professionnel, a teď mám možnost. Hodně se mi zamlouvá řada Expert Absolud Repair Lipidum, na kterou jsem slyšela samé dobré věci a co vím, používá ji dost blondýnek, takže vyzkouším a uvidím. 

Na odstranění nevzhledných žlutých tónů nesmí chybět ani silver šampon. Skvělé zkušenosti jsem měla se šamponem od Shauma, ale když už jsem u toho L'Oréalu, vyzkoušela bych tento Expert Silver

Samozřejmě se můžete těšit na recenze. Sama jsem zvědavá, jakou službu mi oba produkty udělají a jestli se budu moct zařadit mezi spokojené uživatelky :) Abych pravdu řekla, tak ani nevím, jestli jsou šampony dostupné v drogeriích. Doposud jsem po nich nepátrala, takže jsem si je objednala z webu Notino.cz.

Blondýnky, co používáte na vlásky vy? Nebo co se vám nejvíce osvědčilo? 
Máte někdo zkušenosti s těmito produkty?
Mějte se krásně! Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Pěkné vlasy.☺☺ Sluší. ombré ala balayage - je to spíš melír nebo barva?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :) Je dělané melírem, ale nanášeli jsme ho tam jako klasickou barvu, žádné prameny jsme netahaly, pouze k obličeji jsme dali pár světlých pramínků :)

      Vymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři