Dermacol 3D textilní masky na pleť

neděle, dubna 23, 2017

Ahoj krásky,
konečně jsem se dostala v klidu k notebooku a tak vám sem můžu hodit další recenzi. Ta tentokrát bude o nových textilních maskách na pleť od Dermacolu. 


Doposud jsem se s žádnou jinou textilní maskou nesetkala. Doma mám snad ještě z Vánoc takovou gelovou masku, která v sobě má otvory na oči, nos a pusu, ale tím moje zkušenosti končí, takže jsem byla moc ráda, že mohu vyzkoušet zase něco nového. 

Dermacol svoji sbírku masek rozšířil hned o tři nové zástupce. V nabídce máte na výběr z hydratační a vyživující masky, liftingové a hloubkově čistící masky. Každý problém vaší pleti si tak přijde na své. Na místě je vyčištění ucpaných pórů, odstranění odumřelých buněk, regenerace, zabránění předčasnému stárnutí, zpevnění pokožky, vyhlazení jemných vrásek, zvláčnění nebo tonizace pleti.

Každá z masek je v balení hezky složená a napuštěná. Když ji rozložíte, také na ní najdete otvory na oči, nos i pusu. Líbí se mi, že v masce u těchto otvorů jsou i zářezy, díky kterým se maska perfektně přizpůsobí na každý obličej. Aplikace masky na obličej je naprosto jednoduchá. Masku přiložíte, na pleti hezky uhladíte, necháte působit deset minut, masku sundáte a pleť opláchnete vodou. Toť vše. Opláchnutí je nutné, protože maska pleť zanechá takovou lepkavou a o to určitě žádná z nás nestojí, že jo. 

Po použití masek mi pleť přišla jedním slovem "fresh". Taková oživená, probuzená a je jedno, jestli jsem vyzkoušela liftingovou, hydratační nebo čistící masku. Fajn pocit se dostavil po použití každé z nich. Pokud byste masku chtěly zkusit, seženete ji od 69,- Kč. 

Máte zkušenost s podobnými maskami nebo přímo těmito od Dermacolu?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Mám moc ráda tento typ masek , zkoušela Jsem od Balea , Garnier a Holika Holika a všechny byly super.

    OdpovědětVymazat
  2. Super recenze, určitě je vyzkouším :)
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle mě celkem láká, četla jsem na ně dobré recenze. :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři