Moje vysněná toaletka

pátek, dubna 14, 2017

Ahoj krásky,
která z vás někdy nezatoužila po princeznovském toaletním stolečku, nebo zkrátka místě, kde by měla všechna svá líčidla a ostatní poklady hezky pohromadě? Já tedy ano! Moje srdce prahlo přesně po takové sestavě, kterou můžete vidět dole na koláži. Čím jsem ale starší, tím víc se mi líbí modernější a jednoduché kusy nábytku, které když se správně zkombinují a něčím doplní, tak svůj účel rozhodně splní.


Momentálně o nějakém takovém koutku přemýšlím. O místě, které by bylo ryze holčičí a bylo by moje. Když se zaměřím na jednotlivé kusy nábytku a dekorací, moje toaletka by vypadala asi takto:

V první řadě tu máme stůl. Kdyby se mi naskytl přesně takový, jako je na obrázku, brala bych ho. Jinak bych se poohlédla po jednoduchém rovném úzkém stole s velkým šuplíkem pod deskou. Nesmí chybět velké zrcadlo. Hodně se mi líbí takové ozdobné rámy. I když by bylo jedno velké zrcadlo na zdi, menší otočné zrcátko se hodí vždycky. Obočí bych si bez něj rozhodně nevytrhala. Taky bychom si měly na něco sednout, že :D Než nějaké křeslo by mi úplně postačil takovýto taburet. Na stolku bych nesnesla mít vystavených plno věcí. Ty bych nastrkala buď do šuplíku, nebo je nechala ve všech krabicích, kde jsou teď a do šuplíku bych dala jen to nejpoužívanější. Na desce bych to viděla jen na nějaký organizér, kde by byly produkty, které mi dělají společnost každý den a nějaká dekorace, například v podobě nějaké dózičky, stojánku na šperky nebo na štětce apod.  

Víc bych ke štěstí nejspíš nepotřebovala :D Pokud byste si taky rády vytvořili svůj koutek a hledáte inspiraci, zkuste kouknout na Favi.cz. Na webu najdete stylové kusy jednotlivých kusů nábytku a dekorací, ze kterých si rozhodně vyberete.

A co vy? Máte nějaké takové místečko?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Ja tiež snívam o takom krásnom toaletnom stolíku. Aj by som si ho kúpila, len ho nemám kde dať :( Ale ak raz budem bývať vo vlastnom, bude to jedna z prvých vecí, ktorú si kúpim. Aj keby sa so mnou chlap kvôli tomu týždeň nerozprával :D
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  2. Žádné takovéto místo nemám, ráda bych si ho ale také vybudovala. A jak by vypadalo? Taky jsem zrovna teď dopsala článek :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  3. moc hezke ;) Ja jsem si vcera objednala tuto toaletku - https://www.nabytek-bmark.cz/podle-dodavatele/b-mark-1/toaletka-grenada-g47-latte.html a nemuzu se ji dockat. Uz aby byla u me ;)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři