WHITE SMILE│Zaměřeno na zuby

pátek, dubna 14, 2017

Ahoj krásky,
hodně z vás mi psalo, kde jsem podstoupila bělení zubů nebo čím bělím. Některé z vás zklamu, ale nikdy jsem na žádném bělení nebyla a žádné zázraky, po kterých by byly zuby bělejší také nepoužívám. Jeden čas jsem zkoušela bělící pásky, ovšem ty už mi došly, takže jsem momentálně odkázaná na zubní pasty, které vám taky slibují bělejší zuby. 


Každopádně mě během několika následujících týdnů čeká vyšetření na jedné soukromé zubní klinice v Brně, kde bych si chtěla nechat dát zuby kompletně, jak se říká, do pucu a mít od nich zas na nějakou chvíli pokoj. I když jsem nosila rovnátka, teď mě začínají zuby zase trošku zlobit, takže chci zasáhnout včas, než abych je nechala být a pak, nedej Bože, u rovnátek skončila znovu. Sice mě to bude i něco stát (peněženka dost zapláče :( ), ale této investice rozhodně nebudu litovat. Kromě tohoto mě zuby nijak netrápí a žádné problémy nemám. 

V dnešním článku vám chci jen ukázat zubní pasty, které se mi osvědčily nejvíce a které mají u nás v koupelně svoje stálé místo. Každý má na bělící pasty určitě svůj názor, ovšem na mě fungují. Ještě podotknu, že nekouřím, nepiju colu, červené víno a kávu si dám jednou za čas, takže nechtěnému žloutnutí a zabarvení zubů se poměrně vyhýbám. Ale zpátky k pastám...

Hodně sahám po Colgate Max White. Asi je to jen optický pocit, nebo jak to říct, ale u ní mi už po prvním vyčištění zuby připadají tak nějak zářivější :D Takže proč u ní nezůstat, že. Na dalším místě je pak Signal White Now Triple Power, u které se mi tedy hlavně líbí ty zlaté a modré částečky, které v sobě má. No a Signal Glossy Chic jsem poprvé koupila hlavně kvůli tomu, jak vypadá :D ale službu vám udělá taky dobrou. 


Momentálně ale zkouším černou bělící zubní pastu (zní to zajímavě, že něco černýho vám zas něco vybělí) od Ecodenty. Kupovala jsem ji na Notino.cz. Už dlouho jsem po ní pokukovala, ale doposud jsem nebyla schopná si ji do toho nákupního košíku hodit, až teď. Jestli byste pastu chtěly taky vyzkoušet, tak se vůbec nemusíte bát. Chutná úplně stejně jak kdejaká obyčejná pasta, černá barva vám zuby nijak neobarví, při čištění vám od pusy půjde jen šedá pěna, nic víc :D 

Tím moje bělení a boj za bělejšími zuby končí :) Čím čistíte vy? Nebo máte nějaké fígly, jak si pořídit "white smile"?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři