Manzara.sk│Kdo hledá, najde!

čtvrtek, dubna 27, 2017

Ahoj krásky,
dnes pro vás mám článek trošku z jiného soudku. Nelekejte se názvu, hned vám ho objasním. 

I když to za okny, tedy alespoň dnes, tak vůbec nevypadá, máme tu jaro. Někdo dělá nejrůznější jarní detoxikační procedury těla nebo pleti, no a já jsem zaútočila na svůj šatník. Skrz těhotenství se mi spousta triček vytáhla přes břicho, takže ta letěla ze skříně jako první. Dávala jsem je pryč s těžkým srdcem, ale když si je na sebe obleču teď tak mi v nich to bříško prostě chybí :D Takhle jsem pokračovala ještě několik minut a najednou přede mnou stála víc prázdná, než plná, skříň. Věta, že nemám co na sebe, přišla samozřejmě vhod. 


V takovém škaredém počasí se mi nechce lítat různě po obchoďácích a ještě sebou tahat malou, takže jsem začala pátrat po internetu, jestli se mi někde nenaskytne pár pěkných kousků, které by se mi líbily. Po různých eshopech s oblečením jsem brouzdala už delší dobu, protože jsem sháněla béžový delší kabátek, na který jsem v kamenných obchodech měla smůlu. A hele, co se nestalo. Najednou jsem se k němu proklikala. Konečně!

Kabát jsem našla na webu Manzara.sk a začal se mi líbit ještě víc, když jsem na něm našla i svetry, které už dlouho hledám. Na stránkách toho najdete spoustu! Od kabátků, svetrů, přes trička, kalhoty, plavky, dokonce i svatební šaty, až po věci pro ty nejmenší. 

Co rozhodně stojí za zmínku, tak jejich nabídka plavek. Sice se mi doma hřeje nějakých pět kousků, ale i tak si na některé z webu brousím zuby, jen se rozhodnout, které vybrat!


Jak jste si mohly všimnout, web je slovenský a ceny jsou uváděny v eurech, ovšem to nijak nebrání pohodlnému a spokojenému nákupu ;) 

Znáte web? Vybraly byste si na něm?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři