Spotřebováno ◄ČERVEN 2016 - BŘEZEN 2017►

čtvrtek, března 16, 2017

Ahoj krásky,
se článkem tohoto typu jsem zas nějaký čas otálela. Přes prázdniny jsem příliš nekontrolovala, kolik věcí už padlo za vlast. O to větší překvapení pro mě bylo to, když jsem nahlédla do papírové tašky z Tezenisu, kam prázdné obaly házím, kolik už jich tam je! Bylo tak jasné, že další Spotřebováno na sebe nenechá dlouho čekat. 

Ziaja manuka tree purifying
Tento mycí gel jsem si tak oblíbila, že než jsem se rozhoupala k tomu, abych ho nafotila a napsala vám o něm pár řádků, byl pryč. Byla to zároveň moje premiéra se značkou Ziaja a řeknu vám, že jsem byla mile překvapená. Konkrétně s tímto gelem jsem byla nad míru spokojená. Používala jsem ho především ve sprše, kde mi posloužil jako takový doodličovač a zároveň mi pleť vyčistil. Věřím, že jsem ho rozhodně neměla naposledy. 

Garnier mineral Clean Sensation deodorant 
Jiné deodoranty už snad ani nekupuji. Tyto se mi osvědčily mnohem víc než nějaká vyvoněná Fáčka apod, která vás sice provoněla, ale co se týkalo ochrany, tak ta byla slabší. Za léto jich padlo hned několik, ale přišlo mi zbytečné vám sem všechny vystavovat, tak snad postačí jeden ;) Oblíbila jsem si jak růžovou, tak tuto zelenou variantu. 

Schwarzkopf Essence Ultimate Repair kondicionér
Společně s kondicionérem jsem měla i šampon stejnojmenné řady, ovšem ten se mi povedlo spotřebovat mnohem dříve. Šampon s kondicionérem se mi perfektně osvědčily v mém blond období, kdy mi vlasy skutečně daly trošku do kupy. Uhladily je, byly krásně lesklé a nijak vysušené. 

Gabriella Salvete Excelent Cover makeup
Nevím, jestli je to zřejmé z fotky, ale makeupu je v lahvičce ještě dobrá polovina. Říkáte si, proč se objevil mezi výrobky, které poletí do koše? Tato skutečnost má hned dva důvody. Ten první je, že je na mě makeup příliš tmavý a tento problém jsem neměla jen já, ale i mé zákaznice, které jsem líčila na nejrůznější příležitosti. Odstín jsem si totiž nevybírala sama. Makeup mi přišel pod ruku v jednom z vánočních balíčků, které jsem od Gabči vyhrála. Druhý důvod je ten, že vzhledem k tomu, že se makeup nepoužíval a jen tak mi ležel v kosmetickém kufříku, tak se začal kazit. Nepěkně voní, oddělují se z něj složky, už na oko vypadá nevábně, takže tak. 

Tak a tímhle končí vykecávání o každém produktu zvlášť. Najednou se mi pod ruku dostával jeden spotřebovaný výrobek za druhým a taška, kam jsem všechny obaly schovávala právě kvůli tomuto článku, se začala hodně rychle plnit. Protože obalů bylo skutečně hodně, rozhodla jsem se je vysypat na hromadu, bez nějakého dlouhého aranžování vyfotit a v odstavci vám ke všemu napsat pár slov. 


Jak si asi můžete všimnout, velké zastoupení tu mají sprchové gely od Dermacolu z řady Aroma Ritual. Doma jich mám stále železnou zásobu a jakmile mi dojde jeden, hned ho nahradí další, ať už je stejné, nebo jiné vůně. Pokud je máte také rádi, koukněte na web Notino.cz, protože právě v tomto týdnu je na všechny sprchové gely akcička ;)

Za vlast padl i můj oblíbený olej z řady Atoderm od Biodermy a ten si hodlám pořídit znovu, protože nic mojí suché pokožce nepomohlo tak, jak právě tento výrobek. Nesmí chybět ani deodoranty a antiperspiranty. Na krémovou Rexonu nedám dopustit, ta mi dělala společnost ještě v létě při velkých tropech nebo hektických večerech, když jsem ještě byla o víkendech v práci za barem. Zelený Garnier mi dělá společníka téměř pořád, pokud se ke mě nedostane jiný deodorant, automaticky kupuji právě tento. Mimo sprchových gelů od Dermacolu jsem spotřebovala i limetkový sprcháč od Balea z DM drogerie nebo krémový gel od Dove, které taky můžu! I když jsem si ho poměrně šetřila, dna došel i sprchový olej od Rituals, který krásně voněl po pomerančích. Zlikvidovala jsem i velkou část makeupů, mezi kterými byl i tento Match Perfection od Rimmel London. Na vlasy jsem jednu chvíli používala můj oblíbený Glossy Braun pro hnědé vlasy od Balea, nebo jak můžete vidět na horní fotce, na své si u mě přišel i Gliss Kur Million Gloss nebo Matrix Total Results. Rychle jsem potřebovala nějaký lak na vlasy. Nalévací fialový Lybar jsem v drogerii neviděla, tak jsem sáhla po tomto od Balea a řeknu vám, že za těch pár korun s vlasy udělá poměrně dobrou službu. 


Rozhodně jsem nenashromáždila úplně vše. Tento článek jsem při pohledu na plnou igelitku prázdných obalů málem ani nenapsala :D Momentálně mám rozdělaných víc produktů, takže mi asi chvíli potrvá, než je budu moci zařadit do článku tohoto typu, ale uvidíme ;)

Tak schválně, po kterých výrobcích také saháte?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Sprcháče Dermacol mám taky ráda, teď mají v lidlu téměř totožné, tak jsem zkoušela i ty, no akorát mě u nich štve to balení, špatně se otvírá a bohužel u některých kousků se i špatně dovírá a jak je zavírání na spodu tak mám kolikrát upatlanou vanu.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři