Oral B Vitality 3D White D12.513W elektrický zubní kartáček

čtvrtek, března 09, 2017

Ahoj krásky,
dnes nečekejte recenzi na žádnou kosmetiku. Řekla jsem si, že vám napíšu pár slov o mém novém elektrickém zubním kartáčku. Zářivé bílé a čisté zuby jsou totiž tím nejlepším doplňkem, kterému se nevyrovná ani sebelepší rtěnka. 

O koupi elektrického kartáčku jsem dost přemýšlela. Pořád jsem měla v hlavě představu, jak mi rotace a síla otáčení vymlátí všechny zuby (z huby) :D Divný, co? Každopádně jsem sebrala všechnu odvahu, počkala jsem si na nějaké výhodné balení s akcí a už jsem na Notinu měla kartáček v košíku. 

Výsledek obrázku pro oral b vitality 3d white

Jak jsem psala, kupovala jsem zvýhodněné balení, které kromě kartáčku samotného, jedné hlavní hlavice a napájecího akumulátoru obsahoval ještě dvě hlavice náhradní, což je hrozně super, protože právě náhradní kartáčky nejsou zrovna nejlevnější, takže se určitě vyplatí pořídit si je, i když je zrovna nepotřebujete, ale najdete je někde v akci.  

Skvělé je i to, že každý náhradní kartáček je vybaven ještě barevným proužkem, konkrétně tady najdete růžový a modrý, což taky uvítáte, pokud byste se o kartáček chtěly podělit třeba s partnerem. Vyjmete hlavici, omyjete jak ji, tak kartáček, postavíte na umyvadlo a je hotovo. Ty barevné proužky jsou vážně bezva nápad. Já už jsem se viděla, jak si na kartáčku dělám puntík lakem na nehty, abych si ho poznala :D 


Ovládání kartáčku je jednoduché. Ke spuštění slouží jedno tlačítko, které po zmáčknutí zahájí rotaci. Kartáček je vybaven i časovačem. Rozdíl mezi elektrickým a manuálním kartáčkem poznáte už po prvním použití, a to jak pocitově, tak ten rozdíl i uvidíte. Kartáček se dostal i do míst, kde to klasický manuální kartáček poměrně odfláknul, takže najednou se vám zuby zdají (a rozhodně i jsou) mnohem čistější a bělejší. Po přejetí jazykem cítíte, jak parádně vypucované jsou :D A to se mi líbí. 

Pokud ještě váháte mezi pořízením elektrického kartáčku, neváhejte a jdete do něj :) Já se mlátila do hlavy, že jsem si ho nepořídila už dřív, je to totiž super pomocník a to platí jak všeobecně, tak i u tohoto konkrétního typu, kdy vás po porovnání cena/výkon přepadne naprostá spokojenost :) 

Používáte elektrický nebo manuální kartáček? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři