Katy Perry's Mad Love

pondělí, února 06, 2017

Ahoj krásky,
další z recenzí na slibované vůně je tu! Tentokrát se bude jednat o ryze dámskou záležitost a sepíšu vám tu pár řádků o vůni  Katy Perry´s Mad Love od Katy Pery. 


Co se týče vůní od Katy Perry, tak ty já můžu. Moji nejoblíbenější je Killer Queen, která kromě úžasného flakonu ve tvaru diamantu nádherně voněla a taky vydržela! Asi právě proto, že u mě Killer Queen byla rázem absolutní jedničkou, jsem se nijak nepídila po nových vůních a nepátrala po tom, jestli je nějaká vůně od Katy ještě lepší. Teprve před několika týdny se mi do rukou dostala tato parfemovaná voda, která má být inspirována šílenou láskou. Složení obsahuje převážně sladké tóny květin a dřeva. Zároveň má být vyzývavá, provokativní a sexy!

Při prvním přivonění ucítíte skutečně sladkou vůni, kterou tvoří jahody, růžový grapefruit, jablka a sorbet. V srdci se po chvíli rozvoní jasmín s půvabnou pivoňkou a v samotném základu najdeme pižmo, santalové dřevo a kokos. Vůně není žádnou žhavou novinkou, i když byla uvedena na trh teprve v roce 2016. 

Flakon vůně se mi velmi líbí. Připomíná mi jakousi lahvičku, ve které se ukrývá nejrůznější elixír. V tomto případě by to mohl být právě elixír lásky. Samotný flakon je lehce narůžovělý a doplněn o kulatý uzávěr, který má texturu mramoru. 

Mám ráda sladké vůně a o to víc, když v nich ucítím i nějaký ten dřevitý tón. Ze začátku se mi vůně zdála sladká, až přeslazená, ale po chvíli se hezky rozleží, rozvoní a stává se méně výraznou a bez problémů nositelnou. 

Myslím si, že by vůně mohla být hezkým valentýnským dárkem, který určitě potěší každou slečnu ;) 50 ml, které mám i já, seženete např. na Notino.cz od 495,-. 

Co vy a vůně od Katy Perry? Setkaly jste se s některou?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Já vůně od Katy miluji, také mám Killer a jsem s ni spokojena. Tuhle jsem zkoušela ve vzorecku a také mi moc vonela. :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři