JOOP! JUMP toaletní voda pro muže

úterý, února 07, 2017

Ahoj krásky,
slibovaná recenze na další z vůní je tady! Tentokrát se bude jednat o vůni pro naše drahé polovičky, takže třeba některé z vás poslouží článek jako inspirace na dárek k narozeninám, výročí apod.


Musím říct, že než mi o vůni řekla moje teta, tak jsem o ni ani o značce neměla ani páru. Po vůni jsem se tedy mínila utlouct pokaždé, když jsem se potkala se svým strýčkem, který touto vůní voněl, ale to bylo vše. Vůni si zamilujete, pokud máte rády sportovnější vůně. Přesně taková totiž Jump je. Moderní, svěží se sportovním duchem. Ve složení byste našly osvěžující grapefruit ve spojení s kmínem a rozmarýnem. Srdce tvoří koriandr a heliotrop. V základu se ukrývá pižmo, vetiver a tonka fazole. 

Vůně působí velmi energicky a svěže. Všechny tóny spolu krásně souzní a vůně nepůsobí nijak vtíravě. Díky barevnému flakonu celá toaletní voda působí hravě a stává se tak hezkou ozdobou vaší koupelnové poličky. Hlavně co oceníte jak vy, tak vaši drahouši, je to, že vůně vydrží vonět skutečně dlouho!   

Pokud vám také značka Joop! (zatím) nic neříká, tady je malé info :) 

Značka nese jméno po německém návrháři, kterým byl Wolfgang Joop. Ten po absolvování gymnázia začal studovat psychologii, které ovšem příliš nepřišel na chuť, studium nedokončil a později se začal věnovat krásám umění. V roce 1970, po získání hlavní ceny módní soutěže, se stal módním návrhářem a redaktorem, který o osm let později představil svoji kolekci kožešinových výrobků. Přes oděvy pro ženy a muže, nebo šperky, obuv a doplňky, se dostal až k vytvoření prvních vůní. Tou úplně první vlaštovkou byla vůně Joop! Femme, která nesla nádech orientálních květin a byla plná smyslnosti. S dalšími roky následovaly další originální a rozmanité vůně s označením Joop! 

Jak jsem řekla, tahle vůně chlapům hodně sluší, takže pokud jste o ní doposud neslyšely, při první příležitosti ji určitě vyzkoušejte. Stojí za to :) K dostání je hned v několika variantách. Pokud vás vůně zaujala, mrkněte na Notino.cz, kde ji seženete za atraktivní cenu, a to se ani nemusíte trefit do žádné slevy :) 

Znáte značku? Zkoušeli jste některou z vůní?

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři