Dermacol│Set Of Make-up Cover

pondělí, února 13, 2017

Ahoj krásky,
dnešní recenze nebude žádnou žhavou novinkou, protože o super krycích makeupech Makeup Cover od Dermacolu jste si tu mohly přečíst už několikrát. Každopádně, Dermacol nijak nezahálel a vytvořil tuto báječnou sadu s nejoblíbenějšími pěti odstíny, které báječně poslouží k zamaskování nedokonalostí, nebo ke konturování tváře. 


Musím se přiznat, že než jsem narazila na odstín, který by mi skutečně sedl, tak jsem vyzkoušela hned několik odstínů, ale jak už to tak bývá - některý byl moc tmavý, jiný zase příliš světlý, takže jsem byla nucena makeup vždy smíchat s nějakým jiným odstínem, který by ve výsledku vypadal přirozeněji.  Barevná škála nabízí asi dvanáct různých odstínů, ale v drogerii se prodávaly snad jen tři nebo čtyři, alespoň u nás, takže pravděpodobnost, že se trefíte do toho, který vám sedne, byla dost malá. Na eshopu Dermacolu jsou k dostání všechny, takže jsem po špatné zkušenosti s kamennými prodejnami objednávala už jen z webu. 


Sada je sama o sobě velmi praktická. Malé tubičky jsou usazeny ve vysouvací krabičce, která působí velmi elegantně a řeknu vám, že by mi vůbec nevadilo takovou sadu obdržet třeba i jako dárek. Na konturování je skvělá, protože s ní projasníte i potlačíte nejrůznější rysy v obličeji, zakryjete nejrůznější nedokonalosti nebo v pěti odstínech najdete i ten, který můžete s klidem použít na celou tvář. U mě to bylo zrovna tak. 

Já na tyto makeupy nedám dopustit. Používám je snad už od střední, kdy jsem kolikrát potřebovala zamaskovat nějakou nedokonalost. V léte je vyměním za nějaké lehčí BBčko nebo jiný makeup, od kterého nepotřebuji super krytí, jinak je mým pomocníkem téměř denně. Líbí se mi na něm, jak tvář sjednotí a vyhladí. Při aplikaci vám postačí úplně miniaturní množství, které precizně zapracujete. S tím množstvím pozor. Vzhledem k tomu, jak je makeup hustý, může zalézat do vrásek, proto je třeba si s ním trošku vyhrát a roztáhnout ho skutečně všude. Jakmile narazíte na ten správný odstín, nemusíte se bát, že by vám makeup udělal nevzhlednou masku. 


Mě nejlépe sedí odstíny 212 a 213. Nejsvětlejší 208 jsem si kdysi pořizovala v plném balení, ale vypadala jsem po ní jak strážce hrobky. 215 se postarala o oranžovou masku a 221 používám jen na konturování. I když jsou tubičky po 5 ml, tak nějakou chvíli vydrží. Jak jsem řekla, stačí použít malé množství. Za mě se tato sada Dermacolu povedla na jedničku! 

Patří Cover Makeup také mezi vaše oblíbence?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Já mám ty dva poslední odstíny a na mě jsou nehorázně tmavé, takže pro mě teda nic moc hezkýho jsem totiž bledule :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pouzivam ho len obcas, ak je plet v zlom stave. Na taketo zakrytie je naozaj fajn. Pri pravidelnom pouzivani by som sa vsak bala, ako by plet reagovala. Predsa len je dost tazky.

    OdpovědětVymazat
  3. Já ho chci vyzkoušet, ale u nás v obchodech je právě hrozně malý výběr. Seděl by mi teda asi jenom ten úplně nejsvětlejší, protože jsem strašně bílá :D

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři