NIVEA Aqua Effect Dvoufázový odličovač

pátek, prosince 16, 2016

Ahoj krásky, 
opět najíždím na starý režim a tak tu pro vás mám recenzi na jeden z produktů, které jsem si v poslední době pořídila. Tentokrát bude řeč o dvoufázovém odličovači od Nivei

Kdysi dávno jsem tento odličovač měla, tedy jeho starší verzi, a tak tuším, že jsem na něj dělala i recenzi. Musím ale říct, že odličovák moc pozitivních ohlasů nezískal. Když nepálil v očích, tak v očním okolí a byl hodně mastný. Teď je otázkou, jestli tyto neduhy z nové verze úplně vymizely, nebo přetrvávají? Proto čtěte dál ;)


Dvoufázové odličovače jsem si oblíbila především proto, protože se mi skvěle osvědčily při odlíčení voděodolného makeupu, ať mluvíme o očích, nebo tváři. V oficiálním popisu tohoto výrobku stojí, že účinně odstraní extra voděodolnou řasenku i makeup bez většího tření. Oči nedráždí, nevysušuje a je vhodný i pro uživatelky kontaktních čoček. Obsahuje výtažky z heřmánku a provitamín B5

Jak už jsem se zmínila, starší verze tohoto odličováku stála za dvě věci, ovšem teď je všechno jinak. Kromě toho, že je balení od toho předchozího v horní části zúžené, se dostavilo ještě pár změn. Od té doby, co ho mám, jiný přípravek pro odlíčení očí nepoužívám. Oči mně po něm nepálí, jejich okolí není nijak podrážděno a mastná tvář taky nikde. Vše, na co si uživatelky u starší verze stěžovaly, je pryč, což je jedině dobře!

Samotné použití odličovače je velmi snadné. Stačí ho protřepat, aby se dvě složky spojily, poté nanést na vatový tamponek a odlíčit oko. Při odlíčení nic nedře, nepálí, vše jde velmi snadno. Musím říct, že jak jsem značku Nivea příliš nevyhledávala, tak teď ji přicházím na chuť víc, než kdy jindy a tak není divu, že se tu během následujících pár dnů ještě nějaká zmínka, o značce Nivea a jejich výrobcích, objeví.

Pokud vás odličovač zaujal a rády byste ho vyzkoušely, najdete ho v kamenných drogericíh nebo na webu Notino.cz, kde je nabídka výrobků od Nivei skutečně široká a většinu z nich seženete vážně za pakatel. Na Vánoce, pokud jde o kosmetiku, v mém nákupu na webu převládala právě Nivea, tak se ani není čemu divit, že některé z výrobku jsou vyprodané (určitě ne jen moji vinou :D) a je třeba si hlídat jejich dostupnost. 

Co vy a dvoufázové odličovače? Máte zkušenost s tímto, nebo s jeho předchůdcem?
Mějte se krásně!
Vaše A.  

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Jojo tento dvoufázový odličovač jsem také měla a také jsem na něj dělala recenzi, obecně vzato mi dvoufázové odličovače velice vyhovují.

    OdpovědětVymazat
  2. Dvoufázové odličovače jsem ještě vůbec nezkoušela.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. S tim to ne! Ale mam rada dvoufazovou emulzi od znacky Ryor. Ta odlici vse a kolikrat jedni tahem. ❤❤ ten je muj top a kupuji stale dokola .❤

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři