REDKEN EXTREME posilující šampon a kondicionér pro oslabené a poškozené vlasy

sobota, prosince 17, 2016

Ahoj krásky,
ani nevíte, jak jsem ráda, že si ze svého pomyslného seznamu mohu odškrtnout další značku, která mi byla doposud neznámá, ale už není. Tentokrát tu pro vás mám recenzi na vlasovou kosmetiku od značky Redken. 

Pokud by pro někoho byla značka neznámá, stejně tak, jako do nedávna pro mně, tady je o ní stručné info:


Značku založila v roce 1960 herečka a podnikatelka Paula Kent. Vadilo jí, že v té době měly výrobky, které používali kadeřníci nebo vizážisté, dráždivé účinky. Chtěla vytvořit takovou vlasovou kosmetiku, která by byla dobře snášena i citlivou pokožkou. Podařilo se. Za 33 let se Redken stal součástí značky L'Oreal. Celý výzkum byl soustředěn převážně na oblast proteinových technologií (vlasy jsou tvořené převážně bílkovinami) a pH. Dbalo se také na to, aby značku Redken doporučovaly výhradně profesionálové z vyhlášených salónů. Značka se stala brzy velmi oblíbenou především kvůli viditelnému zlepšení kvality vlasů, které na sebe nenechalo dlouho čekat. Redken se stal velmi rychle dostával do podvědomí lidí a zastoupení našel i mezi nejrůznějšími celebritami. Právě proto se mu začalo přezdívat "Hollywoodská kosmetika". 

Tak, to by bylo jen tak na úvod. Teď už pojďme k samotné recenzi. Do rukou se mi dostaly dva produkty. Jedná se o šampon a kondicionér z řady Extreme, která je určená pro suché a velmi poškozené vlasy. Věřím tomu, že kdybych tuhle kosmetiku používala v době, kdy jsem byla blond, stále bych měla svoji hřívu pod zadek a vlasy by nedostaly tolik na frak. Přípravky totiž vlasům poskytují okamžitou dávku intenzivní a hloubkové regenerace a revitalizují vlasové vlákno. Aktivní látky pronikají hluboko do jeho struktury, kde ji posilují a zhutňují. Můžeme mluvit o celkovém zlepšení stavu vlasů a to jak zevnitř, tak navenek. Účinně předchází nevzhlednému krepatění, zanechávají vlasy lesklé, hebké a na pohled působí zdravější

Všechny tyto informace mohu jen potvrdit. Mně oba výrobky nadchly už při samotném pohledu na ně. Líbí se mi, že šampon je ve větším provedení, než kondicionér. Hodně se mi stává, že ne vždy použiju jak šampon, tak kondicionér, takže šampon hodně rychle mizí v koši, pochopitelně jeho prázdný obal, zatím co kondicionér čeká na své spotřebování na okraji vany. Metalický světle modrý design obalům sluší. Šampon i kondicionér neskutečně krásně voní! Konzistencí se od ostatních výrobků svého druhu příliš neliší, spíš vůbec. Potvrdilo se mi, že Redken vlasovou kosmetiku vážně umí. Vlasy mám po použití nádherně jemné, lesklé, nemusím je nijak upravovat, stačí je nechat uschnout a rozčesat. Jsou hebké, jemné na dotek a opravdu lesklejší. Ani nevím, jestli je značka k dostání v nějakých drogeriích, ale kde ji zaručeně najdete, tak třeba na webu ArtOfBeauty. Zrovna tam je škála věcí od Redkenu neskutečně rozšířená a i když jsem s výrobky měla premiéru, už teď vím, jaké bych si do budoucna chtěla ještě pořídit. Cenově jsou možná o něco dražší, než obyčejné šampony z drogerie, ale věřte mi, že za tu kvalitu, které budou mít vaše vlasy po používání, to rozhodně stojí, 

A na závěr tu mám ještě malý typ na jeden super hřebenBio Ionic Agave BambooNa první pohled byste tohoto vlasového pomocníka nejspíš úplně zazdily. Není to žádný vybarvený a nablýskaný fešák, jako byl třeba kartáč od Ikoo. Kartáč je totiž čistě přírodní. Jeho tělo je z bambusu a štětiny, které jsou také přírodního původu, mají speciální nano-iontové částice. Ty mají vlasům přidat na lesku a mít antistatickou funkci. Musím říct, že po prvním rozčesání, jsem si myslela, že mi zákonitě musí stát úplně všechny vlasy na hlavě, že elektrizují. Omyl. Štětiny pročesaly snad každý vlásek a vlasy zůstaly celkově neuvěřitelně jemné a nadýchané, až jsem se nad tím pozastavovala. Pokud jste vyznavači všeho přírodního, nebo máte rádi tento materiál, tak se po kartáči podívejte. Vlasy ho budou milovat! 


Co vy a značka Redken?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři