Dior Dior Addict Eau Fraiche

pátek, prosince 09, 2016

Ahoj krásky,

od kosmetiky se přesuneme k vůním, protože právě o jedné bude dnešní recenze. Tento malý zázrak jsem nenašla pod vánočním stromečkem, ale byl mi nadělen o několik dní dříve. Přiznávám se, že jakmile jsem spatřila flakon a značku vůně, zůstala jsem stát s pusou dokořán. Nikdy jsem totiž žádnou vůni od Diora nevlastnila, maximálně jsem si k nějaké kdysi dávno někde přivoněla, ale tím pro mě vše končilo. Najednou jsem se však stala majitelkou této toaletky a chtěla jsem o ní vědět víc, no a to bych nebyla já, abych se o svoje dojmy hned nepodělila, a to nejlíp prostřednictvím blogu :)


Značku Dior netřeba představovat. I když nejste zrovna obklopeni touto značkou, určitě jste o ní už někdy slyšeli. Já jsem si pro lepší orientaci o značce pár slov přečetla, ovšem to jediné, co mi utkvělo v hlavě, byla slova Christiana Diora - "Tvořím, aby každá žena byla tou nejkrásnější". 

Vůně sama o sobě představuje esenciální kompozici, ze které čiší láska a oddanost. Je velmi romanticky založená především díky svému květinovému složení. Zároveň je i smyslná, nespoutaná a výstřední. Oblíbí si ji především ženy milující společnost, protože vůně představuje ten nejideálnější doplněk pro nejrůznější události. Kombinace bergamotu, konvalinky a frézie působí uvolňujícím a povzbuzujícím dojmem.


Flakon vůně je velmi jednoduchý, ale zároveň originální. Už na první pohled je zřejmé, že se v něm ukrývá něco nevšedního. S horní částí vůně jde otáčet, takže rozprašovač můžete otevřít nebo zavřít jak se vám hodí. Super věc pro nošení v kabelce! 

Do vůně jsem se okamžitě zamilovala! Je to jedna z vůní, které na sobě konečně cítím. Vydrží vonět poměrně dlouho a na oblečení mi zůstává ještě déle. Na takovém šátku ji cítím pořád. I když je vůně intenzivní, není vtíravá, působí jemně, je skutečně zajímavá a velmi svěží. 

Vůně Dior Addict Eau Fraiche by měla být k dostání v různých parfumeriích a nebo můžete zkusit web Notino.cz, kde ji najdete hned v několika provedeních. Mých 50 ml je momentálně nedostupný, ale snad eshop vše brzy naskladní. 

Co vy a vůně od Diora? Setkaly jste se s nějakou? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Stejný parfém jsem dávala mámě k narozeninám a byla moc ráda. pěkná recenze.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři