Dárky na poslední chvíli? Žádný problém!

pátek, prosince 02, 2016

Ahoj krásky,
Vánoce tu budou už za pouhých 5 dnů! Je až neuvěřitelné, jak rychle to uteklo. Dnešním článkem bych vám chtěla dát nějaké typy na dárky, tedy pokud patříte mezi ty, co ještě nakupovat ani nezačaly nebo prostě neví, čím své blízké potěšit. 

Vzhledem k tomu, že mám blog převážně o kosmetice, se zaměřím právě na ni. 

Dárkové balení sprchových gelů Aroma Ritual od Dermacolu
Tyto tři sady se už nachází u svých nových majitelek - výherkyň v mojí giveaway, která tu na blogu běžela. V sadách nejsou pouze sprchové gely, ale také tělová mléka nebo krémy na ruce. Škála je více než široká, takže si stačí vybrat svoji oblíbenou vůni a je to ;) 

Dermacol také nabízí kosmetické taštičky, ve kterých se ukrývá pečující nebo dekorativní kosmetika. Ani s tou nešlápnete vedle. Já jimi minulý rok obdarovala téměř všechno ženské osazenstvo a spokojenost byla na místě ;) 


Kazety s dekorativní kosmetikou (Rimmel London, Astor, Miss Sporty)
Pokud máte raději dekorativní kosmetiku, pak doporučuji mrknout na kazety některé z výše zmíněných značek. Těmi taky nic nezkazíte. Kombinace jsou různé. U řasenky můžete najít navíc třeba kajalovou tužku, linky, v jiných zas nechybí lak na nehty nebo rtěnka. Konkrétně s těmito třemi máte vyřešený dárek pro mladší sestru, kamarádku nebo maminku. Tyto kazety seženete hned od několika značek. Nechybí takový Playboy, Palmolive, Garnier nebo Nivea. 

Tyhle kazety mi vždycky připomenou to,že za chvíli tu budou Vánoce 🎄🎁Taky je rády kupujete? Jsou skvělou alternativou, kterou rozhodně nic nezkazíte a uděláte radost jak sestře, mamince nebo kamarádce 😉😘 #rimmel #london #rimmellondon #astor #misssporty #mascara #kohl #kajal #nail #polish #seduction #wonderfull #xmas #christmas #present #tip #newin #cosmetic #beauty #beautyblogger #czech #blog

Kosmetický balíček laděný do barvy
Takové balíčky mě hrozně baví! Pokud se vám nápad líbí, doporučuji navštívit DM drogerii, kde např. z vlasových produktů značky Balea jde sestavit něco úžasného. Je to jednoduché. Stačí prostě nakupovat věci, které mají stejně barevné obaly. Moje máma ode mně loni obdržela červený balíček. Šampon a kondicionér měly červený obal a ještě k tomu byly určené pro barvené vlasy. Značka ideál. Přihodila jsem červený lak na nehty, rudou rtěnku a ještě nějaké drobnosti.

Něco pro pány
Ani na naše drahé polovičky se nezapomnělo. Co jsem se tak dívala, hezké dárkové balíčky mělo třeba Old Spice, Nivea, Playboy a co rozhodně stojí za zmínku je Gillette. Zrovna několik sad od Gillette právě tvoří dárky pro všechny chlapy, co v rodině máme :D

Vyladěné vánoční balíčky
A poslední věc, která rozhodně stojí za zmínku, je ta, že na webu Notino.cz můžete zakoupit nádherné dárkové balíčky, které jsou mnohdy ušité přímo na míru. Nachází se v krásných černobílých papírových krabicích a věřím, že byste si mezi nimi určitě vybrali a ne jen jednu! Tvůrci balíčků mysleli skutečně na všechno. Najdete sety jen s dekorativní nebo pečující kosmetikou, jiné jsou zase taková všehochuť a pokud jde o vůně, ty jsou doplněny vždy o nějakou malou kosmetickou drobnost. Zaujmout vás mohou i dárkové sady, které jsou v nabídce celoročně. Já po jedné takové, která byla od Versace, sáhla. Ta tedy nebyla kupovaná jako dárek k Vánocům, ale k narozeninám a rozhodně potěšila.

Kdybych neměla dárky nakoupené už od listopadu, hned bych věděla, co koupit.

Jak jste na tom vy a vánoční dárky? Máte, nebo sháníte na poslední chvíli?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Dárky už máme, ale je pravda, že letos byly opravdu na poslední chvíli a dnes jsem se modlila , aby je pošta doručila :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám taky dárky nakoupené už dlouho dopředu, a teďjen dokupuji nějaké maličkosti :).
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
  3. Skvelé nápady:) Ja už mám chvalabohu všetko pokúpené, už iba zajtra pozriem niečo tatinovi a hotovka:))

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři