BrandNooz Box 12/2016

čtvrtek, prosince 22, 2016

Ahoj krásky,
už po několikáté se ke mně dostala tato krabice, jejíž obsah ukrývá jen samé novinky, ať už v jídle, kosmetice nebo jiné sféře. Na takových boxech se mi líbí ta různorodost. Jednou v něm najdete šáňo, potom cereální polomáčené plátky, brambůrky, paštiku, nebo v této aktuální edici samé čistící prostředky a přípravky, které nám dopomohou ke kráse v aktuálním ročním období. 

A co se v boxu ukrývalo tentokrát?


Radox Feel Hygienic & Replenished
Tak toto tekuté mýdlo s tea tree a výtažky z tymiánu mi neskutečně připomíná nějakou pánskou vůni. Tea tree je známý svými antiseptickými účinky a mohu potvrdit, že po použití mýdla budou vaše dlaně nejen čisté, ale plné svěžesti. Dávkování vám usnadní praktická pumpička, která z balení vytlačí optimální množství mýdla.

Perwoll Limited Edition renew 3D
Další super voňavá záležitost, díky které bude vaše černé oblečení nejen krásně vonět, ale delší dobu intenzivně zářivě černé (nebo aspoň to tak píšou). Vůně aviváže je naprosto skvělá a pokud jde o účincích na oblečení, to je po ní krásně jemné a měkké. 

Domestos Power 5 Megapack tuhé wc bloky
Není nic horšího než špinavá a zanedbaná toaleta. Tyto tuhé wc bloky jsou fajn. Dlouho vydrží a kromě toho, že zabraňují tvorbě vodního kamene navíc celou místnost, kde záchod je, krásně svěže provoní. Velké balení za výhodnou cenu jistě uvítá nejedna z nás.

Dove DermaSpa Cashmere Comfort tělové mléko
S přípravky, konkrétně krémy, od Dove, mám jen dobrou zkušenost, proto jsem byla moc ráda, když jsem v balíčku našla tuto novinku - řadu Cashmere Comfort, která je určená ženám s velmi suchou pokožkou. V auktuálním ročním období se to jistě hodí. Toto tělové mléko je hrozně fajn. Po jeho nanesení budete mít pocit, jako byste se skutečně zabalily do nějaké kašmírové šály. Pocit natření budete cítit poměrně dlouho, ale rozhodně ne z toho, že by bylo mléko nějak extra mastné nebo se nevstřebalo do pokožky.

Dermacol SOS Repar Intensive Restoring krém na ruce
S tímto krémem už jsem měla tu čest a velmi ráda ho doporučím dál. Na popraskané a suché ruce od mrazivého počasí a studeného větru jsem neměla nic lepšího. Krém příjemně voní, rychle se vstřebává a na rukou zanechává velmi příjemný film, opět ne nějak zvlášť mastný.

Savo Na nádobí
Další strašák, který by mohl číhat tentokrát v kuchyni, jsou umaštěné talíře, nebo nádobí celkově. Doposud jsem používala pouze jeden výrobek určený pro mytí nádobí, se kterým jsem měla jen dobré zkušenosti, ale přiznám se, že po vyzkoušení této novinky si troufám říct, že u mě má jakéhosi konkurenta. Všechno krásně odmastí a co víc, tak i provoní. Přípravek je totiž k dostání hned v několika voňavých variantách. Je libo limetka, jasmín, pomeranč nebo máta?

A nějaké shrnutí na závěr – mě tento box přišel náramně vhod a hlavně takhle před Vánocemi, kdy chce člověk mít všude pěkně čisto. Takže věřím, že pokud už má někdo svoji domácnost, tak ho tyto novinky jedině potěší. V boxu nechybí ani letáčky k jednotlivým produktům, mezi kterými můžete najít i brožurku s aktuálně nabízenými výrobky značky Dermacol.

Máte zkušenost s takovými boxy? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Je super, že do tšch boxíků dávají věci, které se dají opravdu využít a ne žádné zbytečnosti :) A tenhle box vypadá opravdu super :))

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem s boxem byla velmi spokojená :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři