A zase za rok...

úterý, prosince 27, 2016

Ahoj krásky,
nevím, jestli se hned na začátek omluvit, že jsem tady nebo na své FB stránce nezveřejnila žádné přání k Vánocům, ale měla jsem k tomu svoje důvody. Řekla jsem si totiž, že letos se na Vánoce chci vyhnout veškerému online světu a krom pár fotek na Instagramu jsem nikam nepřidala vůbec nic. Pouze jsem odepsala na smsky/přání, které mi přišly od známých a to bylo vše. Když to tak čtu, vypadá to možná hrozně sobecky :D Ale věřte, že mi šlo hlavně o to strávit tady ten volný a sváteční čas hlavně s těmi, které jsou mému srdci nejblíže a to se mi také povedlo. 

Letos si také odpustím focení všech dárků, které jsem našla pod stromečkem. Absolutně všechny mi udělaly velikou radost, některé dokonce vyrážely i dech a mohu říct, že absolutně všechno se bude hodit, nebo se Ježíšci prostě trefili do vkusu. 

Tyto Vánoce pro mě byly v hodně věcech jiné, nové. Byly to první Vánoce, které jsem netrávila s rodinou, ale slavili jsme je sami s přítelem. Ježdění po příbuzných jsme si nechali na další dva svátky. I tak ale můžu říct, že jsme si všechno náramně užily a nic z toho bych už neměnila. Přiznávám, že to byla trošku honička :D Člověk chce mít uklizeno, čisto, nakoupeno, uvařeno, takže jsem se musela trochu otáčet, ale na druhou stranu se veškerá ta snaha vyplatila.  

Doufám, že se mi poštěstí do konce roku navštívit nějaké obchodní centrum. Ráda bych se podívala, kde co mají, případně něco pokoupila a kdybych narazila na nějaké výhodné povánoční slevy, zlobit se nebudu :D 

Stejně je zvláštní, jak všechno vždycky rychle uteče. Člověk se na Vánoce připravuje pomalu od začátku prosince, peče cukroví, shání dárky apod. a během chvíle je to všechno pryč (teda aspoň ty Vánoce, cukroví máme na balkoně snad tunu)

V následujících dnech bych vám tu chtěla zveřejnit několik článků. Ve volné chvíli, když jsem byla ve studiu, se mi jich povedlo pár sepsat, takže úplné prázdno by tu být nemělo :)  

Doufám, že jste Vánoce prožily podle svých představ, s těmi, které máte nejradši a že jste pod stromečkem našly to, co jste si přály. Klidně se pochlubte, co tam na vás čekalo ;) Budu se těšit na každý komentář. 

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Veru, presne tak som na tom bola aj ja a vianočný stres ma dohnal tiež. Takže som pár dní pred Vianocami mala už nervy asi na všetko, čo bolo okolo mňa. :-D snažila som sa udržiavať poriadok, niečo pripraviť, piecť, prsote aby bolo všetko tip top, ale vždy sa mi niečo nedarilo. :-D Vianoce sme mali v pláne prežiť tiež sami s priateľom, ale okolnosti to zariadili inak a tak sú u nás rodičia. Ja som aj chcela napísať článok o darčekoch, ktoré som dostala, ale vidím, že sa to na blogu nimi len tak hemží, takže asi trochu počkám a tento článok pridám neskôr. :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé, vianoce s láskou to je sen :) Ja budem mať Vianoce s priateľkou až zajtra a teším sa. My sme s mamkou tento rok mali také pohodové neformálne Vianoce a užila som si ich :)
    PS: Teším sa na ďalšie články.


    Zvláštne dievča

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem týden před Vánoci onemocněla, takže ještě teď válčím z kašlem, ale už je to lepší a alespoň si užívám a relaxuji pěkně doma v teplíčku.
    Beauty by K. + u mě na blogu najdeš soutěž o parfém

    OdpovědětVymazat
  4. podla mna je super vypnut sa nachvilu z toho online sveta a uzit si pekne sviatky :) a s milovanou osobou o to lepsie :)
    Pozyvam na luxusnu GA o Lancome, Biodermu, Dermacol a ine tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovědětVymazat
  5. Ja ta uplne chápem. Tiež som cez Vianoce bola minimálne aktivna na sociálnych sietach aj z vlastného rozhodnutia, aj preto, že som ochorela a teda na počítač som vobec nemala náladu. A padlo mi to vhod. Všetko dobré do Nového roku!

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři