Calvin Klein Eternity Aqua for Men

úterý, ledna 03, 2017

Ahoj krásky.
na Instagramu jsem vás lákala na několik recenzí nejrůznějších vůní, které pro vás chystám a právě teď tu máme jednu z nich :) 

Kdo by si matně vzpomínal na některých z mých wishlistů, ať už těch narozeninových nebo vánočních, věděl by, že na něm byla i dámská vůně od Calvina Kleina Eternity. Za normálních okolností bych si vůni ze seznamu už dávno odškrtla, jenže jsem se k jejímu pořízení ještě nedostala :D Co jsem ale stihla bylo zakoupit její pánskou verzi - Eternity Aqua for Men


Pořízení této vůně pro mě bylo skutečné kupování zajíce v pytli. V té době jsem se nedostala do žádné parfumerie, abych si k ní mohla přivonět a vyzkoušet ji, takže jsem dala na doporučení mojí tety, o které vím, že strýčkovi vždy pořídí takovou vůni, po které bych se já mohla utlouct, takže jsem předpokládala, že tohle bude ten stejný případ. A hádejte co? Měla jsem pravdu! 

Vůně mi po prvním přivonění přišla poměrně dost výrazná. Nějaký lotos, citrusy nebo okurku, co by se skrývala v hlavě vůně, jsem vůbec necítila, ale zaznamenala jsem cedr, sečuánský pepř, švestku a levanduli. Na výraznějším dojmu také přidalo santalové a guajakové dřevo, pižmo nebo pačuli, která je v samotném základu vůně. 

Po chvilce se ale vůně krásně rozležela a rozvoněla a stala se o něco jemnější. Najednou z ní byla cítit jakási čistota, svěžest a v ten moment jsem ucítila i onen lotos, citrusy a okurku. Zároveň je vůně i smyslná a vhodná pro ty, kteří vyznávají především jednoduchý styl a eleganci s moderním nádechem. 

Musím říct, že se vůně jako dárek k Vánocům osvědčila jak jen to šlo! Nadchla jak svým originálním, jednoduchým a elegntním flakonem, tak svoji vůní a výdrží, která je skutečně obdivuhodná a vydrží vonět dlouho. Nakupovala jsem, jak je u mně zvykem, na Notino.cz a pokud byste chtěli třeba tu dámskou Eternity, tak neváhejte a běžte na stránky, protože právě teď je na 100 ml vůně sleva 74%! 

Máte nějakou vůni od Kleina? Voní vám?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři