RIMMEL LONDON novinky│Řasenka Scandaleyes Reloaded, paletka očních stínů Magnif´Eyes a makeup Fresher Skin

středa, listopadu 09, 2016

Ahoj krásky, 
hned na začátek se přiznám, že na tyto novinky od Rimmel London jsem se těšila, jak malá holka na Vánoce. Zároveň jsem byla zvědavá na to, jaké krásné odstíny v sobě má paletka očních stínů, jaký bude na pleti makeup a jestli mi řasenka skutečně vykouzlí ten skandálně nepřekonatelný objem, jaký slibuje. Recenze všech tří výrobků jsem vám shrnula právě v dnešním článku.


Řasenka Scandaleyes Reloaded
Některou z řasenek Scandaleyes jsem v minulosti už měla a co si tak vzpomínám, byla jsem s ní spokojená. Tento nový přírůstek do řady řasenek slibuje extrémní objem, 24 hodinovou výdrž a snadné odlíčení. O toto vše se postarala nová patentovaná technologie, která má řasám dodat až 11x větší objem bez žmolků. Intenzitu černé barvy zaručuje synegrie vosků a polymerů, díky kterým budou řasy tmavé a dlouhé. Řasenka by se neměla drolit, rozmazávat a má být odolná vůči potu a vlhkosti.

Hned na začátek se přiznám, že jsem od řasenky čekala trošku víc. Má totiž jeden z těch obyčejnějších kartáčků, které mám moc ráda, protože mi z řasami umí udělat skutečné zázraky, než kdo ví jaké speciálně zakřivené kartáčky nebo hřebínky. Celočernému lesklému balení se zářivým oranžovým textem nemohu nic vytknout, líbí se mi. Jedná se o odstín 003 extreme Black. Když jsem řasenku zkoušela, tak z těch výše uvedených benefitů se mi osvědčila asi jen ta černá barva a snadné odlíčení. S kartáčkem se mi pracovalo dobře, se zúženou špičkou jsem se dostala i na ty nejkratší řasy. Barva vám řasy pěkně obalí, ale pozor. Když budete řasy dlouho přejíždět, tak má tendenci slepovat. Mě lehce slepuje už po pár prvních tazích, tak třeba se to zlepší, až bude barvy v tubě méně, ale komu by se chtělo čekat, že. Těšila jsem se na krásně oddělené řasy, ale těch jsem se nedočkala. Co mě na ní zamrzelo snad ještě víc, bylo to, že se mi obtiskly spodní řasy pod oko i po několika minutách po zaschnutí řasenky. K tomu odličování - z velké části ji odlíčíte i ve sprše, ale stejně doporučuji ještě oko nějakým odličovačem přejet, protože vám na něm po řasence troška rozmazané barvy zůstane.

Řasenka je k dostání ještě v oranžovém obalu a ve dvou odstínech - černém a extrémně černém. Cena se pohybuje od 189,- Kč.




Paletka očních stínů Magnif´Eyes
Tuto paletku jsem si zamilovala už na první pohled, a to se stalo ještě dřív, než jsem ji měla doma. Nejdřív jsem ji uviděla na některém z oficiálních instagramových účtů Rimmel London (jen nevím, jestli to byl náš český, nebo zahraniční, no nevadí..). Paletka nabízí 8 různých stínů. Ty jsou usazeny v černém chic balení. Skrz víčko vidíte jednotlivé odstíny a po jeho otevření tě čeká další milé překvapení. V jeho další části je usazené zrcátko a balení obsahuje také oboustranný aplikátor

Paletky jsou vytvořené tak, aby se s nimi dalo udělat jak jemnější, tak nějaké výraznější kouřové líčení. Obsahují rozjasňující, třpytivé i matné stíny. Jednotlivé stíny by měly být dlouhotrvající a ty tmavší varianty by ti měly posloužit i k vytvoření linky, kterou bys oku dodala na dramatičnosti a prohloubila tak svůj pohled. K dostání jsou tři paletky - 001 Keep Calm & Wear Gold, 002 London Nudes Calling a moje 003 Grunde Glamour, která mě ze všech uvedených právě zaujala nejvíc a to převážně proto, že je jak dělaná do tohoto podzimního období.




Při focení a zkoušení paletky jsem byla u vytržení z pigmentace. Je úžasná! Světlé odstíny jsou prostě světlé a zrcadlovka jim té "šťávy" mnohdy moc nepřidá. Ty tmavší byly ovšem perfektní hned po prvním nanesením na ruku. Zklamání přišlo až při nanesení stínů na oko. Pokud jde o světlé stíny, líčím se s nimi denně. Hodně pěkně vypadají pod brýlemi, takže když se jednou týdně chystám do školy, tak si s líčením trošku vyhraji a oči jsou výrazné i pod černými obroučky. Toto všechno tvořím světlými odstíny z levé části paletky. Z tmavých barviček jsem se nejvíce těšila na tu nádhernou vínovou barvu, se kterou jsem měla namyšlené báječné podzimní líčení. To bylo jedno z těch tmavších, takže jsem do něj chtěla zakomponovat lehce i černý stín, ale co se nestalo. Vínová se na oku úplně ztrácela. Při blendění a spojení s černým stínem se rázem změnila na jakousi mdlou fialovou a tím pádem jsem měla po líčení. Zkoušela jsem líčení ještě všelijak zachránit, ale nepodařilo se. Vše jsem tedy zabalila a vínové zkusím dát šanci v nejbližší době.

Celkově mi ale paletka přijde jako povedená a jak říkám, na běžné líčení pro takové lehké zvýraznění oka, ji používám denně. Seženete ji od 299,- Kč.





Makeup Fresher Skin
A to nejlepší nakonec! I když se přiznám, že ze začátku jsem tento makeup docela rychle zavrhla a to především kvůli jeho světlému odstínu. Ale ke všemu se dostaneme...

Na tento makeup jsem četla zatím samé pozitivní ohlasy a co mi tak utkvělo v paměti, bylo i to, že některé z blogerek ho dokonce označily za jeden z nejlepších makeupů poslední doby. Moje zvědavost se tedy stupňovala a těšila jsem se, co se v tom skleněném balení s perleťově modrým uzávěrem a hezky sjednocenou grafikou bude skrývat za skvost.



Fresh Skin se má pyšnit ultra lehkou texturou, díky které by měl i pleť zanechávat svěží. Na místě je také odolnost vůči potu a vlhku, neucpává póry a neusazuje se v jemných vráskách. O ochranu před sluncem se stará SPF 15. Ve složení byste našly aloe, heřmánek nebo extrakt z mořských řas. Makeup má pleť vyhladit, sjednotit, redukovat začervenání a viditelně zlepšit její tón a texturu.

Balení je mi sympatické. Po odšroubování víčka je makeup chráněn ještě jedním plastovým uzávěrem, který brání tomu, aby makeup natekl do víčka. Když ho odděláte, vidíte velmi lehoučký makeup, který není klasické konzistence, ale nejedná se ani o nějakou "našlehanou" pěnu (takový makeup jsem kdysi měla od Essennce), prostě něco mezi, ale lehoučký to teda je! Když jsem se ho dotkla prsty, zdál se mi poměrně mokrý, takže jsem měla docela obavy z toho, jak se bude zapracovávat do pleti. Doporučuji nanášet malé množství, které vystačí na celý obličej. Při větším množství makeupu na obličeji jsem měla docela problém ho zapracovat. Šlo to, ale pro příště - méně je někdy více. Makeup seženete v šesti odstínech a myslím si, že je uvítají především bledulky, protože makeupy se tu dělí na velmi světlé, světlé a střední. Z velmi světlých můžete vybrat 010 Light Porcelain, 100 Ivory a 103 True Ivory. Ten druhý mám já a jakmile jsem ho viděla, bylo mi jasné, že k někomu poputuje jako dárek. Jsem olivový typ a potřebuji alespoň něco středního, abych po nanesení makeupu nevypadala jak smrtka. Co se ale nestalo - mě ten makeup sedl jak prdel na hrnec (nejde říct jinak). Nikde žádný barevný skok, perfektní splynutí, sjednocení, no koukala jsem na to jako blázen, ale byla jsem spokojená. Ze světlých odstínů je v nabídce 200 Soft Beige a 201 Classic. Jako střední je uvedený pouze jeden odstín, a to 300 Sand.



Na pleti je makeup báječný. Je lehký, svěží a vážně o něm ani nevíte. Pokud by někoho zajímalo krytí, tak to je jedno z těch slabších. Pleť je sice krásně sjednocená, ale pokud trpíte na nedokonalosti, tak se bez korektoru nejspíš neobejdete. Pokud máte pleť bez nějakých větších problémů a chcete jí dodat super šmrnc, tak tenhle makeup je přesně pro vás. K dostání od 249,- Kč.

Myslím si, že tyto novinky si jistě najdou své příznivce! Znáte některé z nich?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Stíny se mi líbí a řasenku bych také vyzkoušela!

    OdpovědětVymazat
  2. Najviac ma zaujal make-up, ten určite vyskúšam :)

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
  3. Paletka vypadá moc dobře, líbí se mi ty odstíny.
    Můj blog: Beauty by K. + a na blogu probíhá soutěž!

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám ten makeup a jsem s ním celkem spokojená :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Tiene sú krásne pigmentované! )

    https://thefashiontwiins.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Veľmi sa mi páčia farby paletky ale najviac ma zaujal ten make-up

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  7. Paletka sa mi pozdáva asi najviac. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten makeup mám, a já jsem z něj příšerně zklamaná! Nenašla jsem na něm snad ani jedno pozitivum :-(

    https://shelfofbeauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři