GARNIER PURE čistící peeling

úterý, listopadu 08, 2016

Ahoj krásky,
od dekorativní kosmetiky se posuneme kousek vedle, konkrétně k té čistící. Co si budeme povídat, čistá pleť = zdravá pleť, tak to alespoň vnímám já a v poslední době jsem zpozorovala, že jí věnuji o dost více péče, než tomu bylo doposud a řeknu vám, že pomalu, ale jistě, začínám vidět nějaké změny. Ona nám to ta pleť jednou asi vážně všechno vrátí. Myslím to, jak se o ní staráme v mládí. 

Dnešní recenze je právě na jeden čistící přípravek, který aktuálně používám. Jak už je patrné z názvu, jedná se o čistící pleťový peeling od Garnier z řady Pure. Recenzi nevytvářím proto, abych se zapojila do soutěže s Benem :D Ale prostě jen tak, jak je u mě zvykem a především kvůli tomu, abych se s vámi podělila o své dojmy z výrobku. 


Čistící peeling nebo nějaký jiný gel či pěna jsou pro mě docela dost důležité. Používám je téměř při každém sprchování, kdy mi slouží jako skvělé dočištění pleti od makeupu a vyčištění zároveň. Dřív jsem byla schopná se přípravky tohoto typu kompletně odlíčit, ale dnes lezu do sprchy z velké části odlíčená, takže jimi pouze čistím pleť. 

Konkrétně tento peeling zastává hned několik využití. Můžete ho použít buď jako peeling, čistící gel nebo pleťovou masku. Já ho nejvíce využívám převážně jako peeling a gel, na masku kolikrát nemám moc náladu a hlavně čas. Pleť je po jeho použití vyčištěná, je eliminována tvorba nadbytečného kožního mazu, zbavená nečistot, chudší o odumřelé buňky a měla by být zklidněná, pokud tedy nebudete peelingem pleť dráždit nějak silně a kdo ví jak dlouho. Po jeho použití je vaše pleť jemná a hladká na dotek. Ve složení byste našli pemzu s jílem a peeling by měl vyhovovat převážně problematické pleti. Použití je jednoduché. Gel nebo peeling funguje za pomocí trošky vody a pokud se rozhodnete pro masku, přípravek naneste na odlíčenou pleť v tenké vrstvě a nechte působit 5-10 minut. 



Co říct k designu balení... Líbí se mi. Je tu zachována taková ta čistota a svěžest, kterou mi většina přípravků od Garnier evokuje. Přípravek najdete v tubě s plastovým víčkem. Samotný peeling má takovou lehce našedlou barvu a abych byla upřímná, tak mi ani trochu nevoní :D Cítím z něho takovou tu zemitou vůni, hlínu, jíl a vůně je dost výrazná a těžká. To peelingu ovšem neubírá na účinku. Popis nelže - pleť je po něm vážně krásně jemná a hebká a po silné vůni nejsou ani památky.

Určitě se jedná o přípravek, který bych neváhala si pořídit znovu, protože jsem zvyklá mít alespoň jeden výrobek tohoto typu položený na vaně, aby mi při sprchování byl neustále k dispozici. Teď přesně nevím, od jaké částky je peeling k dostání v kamenných obchodech. Já ho mám z Notino.cz, kde jsem ho sehnala za krásných 103,- Kč. 

Co vy a Garnier Pure? Znáte tento peeling? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři