GUESS Double Dare

sobota, listopadu 26, 2016

Ahoj krásky,
už dlouho se tu neukázala recenze na žádnou vůni. Aby taky ne. Na všechny flakonky, které mám doma, jsem už vám pár článků napsala a mezi tím jsem si žádný nový parfém nepořídila. Ani nevím, jak je to možné, ale úplně jsem zazdila tohoto fešáka Double Dare od Guess, kterého mám už nějaký ten pátek, takže dnešní recenze bude právě o něm. 


Jedná se o toaletní vodu, kterou koupíte zabalenou v pevné papírové krabičce s designem džínoviny a zlatých cvočků. Po jejím otevření vám do rukou vklouzne skleněná lahvička, která mě osobně připomíná ženské křivky, přesněji tedy postavu typu hruška. Flakon zdobí řetízek se zlatým štítkem, na kterém vidíme název značky a ve flakonu samotném se ukrývá světlounce fialová voda. 

Vůně je z velké části květinová a nechybí ani nejrůznější ovoce. V hlavě je jahoda, liči a mandarinko-pomerančové aroma. Srdce ukrývá jasmín, lístky fialky a konvalinku. No a v základu je možné najít vetiver, vanilku nebo jantar

Musím říct, že vzhledem ke své ceně, kdy vůni seženete cca od 404,- Kč a opět v několika provedeních, mě velmi mile překvapila svojí intenzitou i výdrží. Už pár lidí se mě ptalo, čím že to voním a vzhledem k tomu, jak je vůně fajn, jsem ji mohla s klidem doporučit dál. . Já na ty kytičky v parfémech nikdy moc nebyla, ale i když tady většina z nich převažuje, tak pořád je to pro mně v jakémsi rámci, který mi vyhovuje a voní mi. Vůni mám z bývalého Parfums.cz, takže z nového Notino.cz. Na web odkážu všechny z vás, kteří ještě nemáte vánoční dárky. Já zrovna včera dobalila jedny z posledních kousků, ale pár drobností bych ještě doladit chtěla, no a zkuste hádat, kam pro ně půjdu? Ano, právě na Notino :) Kromě jednotlivých kosmetických produktů tam narazíte na hotové dárkové sady a balíčky, kterými někomu pod stromečkem vykouzlíte zaručeně úsměv na tváři. Zaujmou totiž jak designově, tak svým obsahem.  

Co vy a vůně Guess? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Vůně od Guess mám ráda. Tuhle si určitě v parfumerii očuchám, jsem na ní zvědavá. Mým favoritem od Guessu je vůně Seductive, kterou používám už dlouho a pořád mám ráda tu vůni :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super recenze! :) Já mám momentálně od Guess oblíbenou vůni Dare :).
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři