RIMMEL LONDON novinky│Rtěnky The Only 1 Matte, konturovací trio Kate Sculpting Palette a krémová tvářenka Royal Blush

pondělí, listopadu 21, 2016

Ahoj krásky, 
Rimmel London rozhodně s vytvářením novinek neotálí. Dnes mám pro vás totiž opět recenzi na jejich nejnovější výrobky, které už jsou, nebo budou v nejbližší době k dostání. 


Konturovací trio Kate Sculpting Palette
Konturování tváře je v poslední době velkým hitem a tak se není čemu divit, že na trhu se objevují nejrůznější paletky ke konturování tváře. Jednou takovou je i tato paletka, na které se podílela ikona Rimmel London - Kate Moss. V paletce můžete najít trio zapečených pudrů, kdy každý z nich má své využití. Prvním z nich je rozjasňovač, se kterým krásně projasníte části obličeje, které přirozeně zachytávají světlo (líční kosti, oblast pod obočím, střed brady, prostředek čela a hrana nosu). Ve středu paletky je bronzer, se kterým se dají naopak potlačit části obličeje, které nechceme zdůraznit (většinou jde o strany nosu, oblast pod lícními kostmi nebo čelo těsně pod hranicí vlasů. V její spodní části je třpytivá tvářenka, která dodá líčkům svěží barvu a postará se o chic vzhled celé tváře. 




Líbí se mi, že paletka není příliš velká. Vejde se akorát tak do ruky, je kompaktní a asymetrický tvar jí dodává na eleganci. Zlatorůžové balení v kombinac s černou vypadá stylově. Nechybí na něm popis jednotlivých částí + k čemu slouží a můžeme tu vidět i Katin podpis známý z velkého množství výrobků, kterým propůjčila své jméno. Na zadní straně můžete najít i ukázku, jak se jednotlivé pudry používají a kam je nanést. Pro někoho, kdo s konturováním nemá příliš zkušeností, je to jistě přínosné.

Když se zaměřím na odstíny, tak ty jsou celkem tři. Ty jsou rozděleny podle typu pleti. Té nejsvětlejší bude slušet odstín 001 Golden Sands, kdy rozjasňovač a bronzer mají zlatavé odstíny a tvářenka dodává jemně růžový jas. Dalším odstínem je 002 Coral Glow, který můžete vidět na mých fotkách. Ten je vhodný pro světlé až středně tmavé tóny pleti, včetně toho olivového. Teplé odstíny bronzeru a rozjasňovače jsou doplněny o broskvovou tvářenku. Nejvýraznějším provedením těchto tvářenek je odstín 003 Golden Bronze, kdy je teplý zlatý rozjasňovač doprovázen sytým hnědým bronzerem a tvářenka díky své korálově barvě pozvedne tmavý tón pleti, kterému je určena.

Na poslední fotce můžete vidět paletku v akci. Použila jsem všechny tři části - v oblasti pod okem je rozjasňovač, pod ním tvářenka a pod ní jsem do kontur nanesla trochu bronzeru. Líbí se mi, že i za použití všech částí nevypadá tvář nijak zmalovaně a všechno k sobě hezky ladí. Paletku je možné zakoupit za 199,- Kč




Rtěnky The Only 1 & The Only 1 Matte
Rodinka rtěnek The Only 1 se rozrostla o další členy, kteří se pyšní krásnými saténovo-béžovými odstíny. Jedním z nich je můj 210 Mauve-Ment, který můžete vidět na fotce i rtech, a tím dalším je 250 Mauve Over, který bych co nejdřív chtěla omrknout i naživo. Recenzi na tyto rtěnky jsem už jednou psala, takže kdo by si je chtěl připomenout, tady má odkaz - The Only 1 rtěnky - recenze.




Aby toho nebylo málo, tak se tato řada rtěnek dále rozrostla ještě o dalších 8 odstínů, které jsou matné. Hned na začátek se podíváme na obal rtěnek. Ten je matný, čímž se liší od předchozího černého lesklého balení rtěnek TO1, a je červený. Jelikož na balení rtěnky vidíte barevný proužek podle odstínu, který se uvnitř ukrývá, nejsem si jistá, jestli červená byla správná volba. U jistých odstínů to příliš neladí, ale co už. Důležité je to, co se skrývá uvnitř. Po vyšroubování na vás vykoukne rovně seříznutá rtěnka





Odstíny jsou naprosto perfektn! Jsem ráda, že se mi do rukou dostal odstín, který se skvěle hodí pro běžný den. Tím je rtěnka s růžovým nádechem 200 Salute. Červený odstín, který bych já sama zvolila na nějakou příležitost, jako ples apod., je odstín 500 Take The Stage, ale nikde není psáno, že si tuhle zářivou červenou nemůžete vzít prostě jen tak. Na rtech je totiž vážně top! Barevná škála se povedla. K vidění jsou odstíny červených, korálových, růžových, tělových tak i temně fialových rtěnek.

Na rtech vypadají báječně. Toho matného efektu se nemohu nabažit. Jediné, co mě na rtěnkách  mrzí, je to, že jak je máte na rtech déle, tak vysušují a zalézají do vrásek, takže když už moje rty vypadají jak seschlá švestka, vezmu rtěnku, znovu s ní rty namažu a je po problému. Přitom by rtěnka měla být zároveň i hydratační díky lehkému změkčujícímu oleji, který je kombinovaný s tekutým polymerem. Každopádně, nositelné jsou. Pochválilo mi je, konkrétně tedy světlý odstín, i několik zákaznic u mě ve studiu, takže jsem je velmi ráda doporučila dál. Cena rtěnek se pohybuje od 169,- Kč




Krémová tvářenka Royal Blush 
Já jsem na tvářenky nikdy moc nebyla a na ty krémové už vůbec ne, protože jsem si po jejich použití připadala jako Marfuška z Mrazíka. Právě z toho důvodu jsem z této tvářenky měla trošku obavy, ale abych nepředbíhala...

Samotná tvářenka vám má dopřát hedvábný pocit, komfort a díky svému složení by měla na tvářích vydržet celý den. Obsahuje technologii ,,cream-to-powder" to znamená, že při aplikaci je tvářenka krémová, ale po doteku s pokožkou se stává pudrovou. Snadno se nanáší, splývá s pokožkou a nevytváří nepřirozené barevné linie.

Po prvním vyzkoušení všechny mé obavy zmizely. Tvářenka vám dodá skutečně lehoučký zdravě vypadající vzhled, nevytváří mastný efekt, dá se hezky rozpracovat, takže nechtěným barevným liniím se vyhnete. K dostání je ve čtyřech odstínech, kdy každý jednotlivý odstín evokuje samo balení. To je malé a má čtvar čtverečku. Mým odstínem je 003 Coral Queen, ale vybírat můžete z 001 Peach Jewel , 002 Majestic Pink nebo 004 Regal Rose. Tvářenku koupíte od 169,- Kč.




Novinky se zase povedly! Rtěnky a konturovací paletku využívám skoro denně. A co na ně říkáte vy, líbí se vám?

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Z novinek Rimmel mě nejvíce zaujaly rtěnky, krásné odstíny.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty matné rtěnky vypadají fakt dobře.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty rtenky vypadaji super!

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tady mě zaujalo jen jedno a tím jsou právě rtěnky. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Konturovacia paletka a rúže ma moc zaujali. :) Krásne farby majú. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Veľmi sa mi páčia rúže, majú krásne odtiene ale najviac ma zaujala tá lícenka, už len kvôli jej rozkošnému baleniu!♥

    Saja Frey blog
    Pozývam ťa na: Súťaž o diár Dary Rolins

    OdpovědětVymazat
  7. toto sú asi zatiaľ najkrajšie novinky aké sa mi od Rimmelu za poslednú dobu páčili..tie rúže sú uchvatné a tie líčka tak isto <3

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
  8. Novinky vypadaji skvěle. Ale nejvice me zaujaly rtenky ❤

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři