Kallos Frutta vitamínová maska pro barvené a poškozené vlasy

středa, října 26, 2016

Ahoj krásky,
dlouho tu nebyl žádný vlasový článek, takže recenze, kterou pro vás mám dnes připravenou, bude zaměřená právě na jeden vlasový produkt. Jak už jste se mohly dočíst z názvu, jde o vitamínovou masku na vlasy od Kallos - Frutta.


Když se podíváme na balení masky, tak z něj zrovna u vytržení nebudeme. Maska je v obyčejném plastovém balení se šroubovacím víčkem a na sobě má  růžovou etiketu s bílým písmem, kterým je napsán název masky.

Maska je vhodná především pro poškozené a barvené vlasy, ale lze ji použít pro všechny typy vlasů. Slibuje dodáním exotické ochrany díky velké spoustě exotického ovoce a rostlin, které působí velmi energicky a svěže. Vlasy by po ní měly zůstat jemné, lesklé, vláčné a i mokré vlasy by měly jít snadno rozčesat. Výživa, hydratace a regenerace je také na místě. 

Značka Kallos pro mě byla ještě do nedávna neznámá. Premiéru jsem s ní měla po zakoupení jednoho z velké škály šamponů, které značka nabízí a rozhodla jsem se, že prostě musím vyzkoušet i další výrobky. Tentokrát to "odnesla" právě tato maska. Označila bych ji za takový malý ovocný zázrak v kelímku za pár kaček. No řekněte, 45,- Kč je úplný pakatel! 

Maska je lehce narůžovělá a konzistence je mírně gelová oproti jiným maskám, se kterými jsem měla doposud zkušenost. Použití je velmi snadné a od ostatních masek se nijak neliší. Stačí malé množství masky vmasírovat o mokrých vlasů a nechat působit cca 5-10 minut. Mě příliš nevyhovuje, když si masku dám i ke kořínkům, vlasy se mi potom rychleji mastí, takže ji používám pouze na konečky a do délek. Pokud jste milovníky ovoce a navíc toho exotického, z této masky budete u vytržení. Ovocná vůně je z vlasů cítit ještě dlouhou dobu po jejich umytí. 

Když se tak zamyslím, značku Kallos jsem ještě nezaregistrovala v žádné kamenné prodejně, takže nadále jsem odsouzená k nákupu přes web Notino.cz, odkud masku mám a kde mám zálusk ještě na spoustu dalších výrobků. 

O této masce můžu s klidem říct, že s její koupí si tak za málo peněz pořídíte hodně muziky ;) 

Máte se značkou zkušenost? Znáte tuto masku?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Tak tuhle masku bych chtěla vyzkoušet! Jestli je cena=kvalitě, tak myslím, že super!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Značku znám, ale pořád jsem se k ní nedokopala si ji koupit. Ráda bych také zkusila nějakou masku no :D
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Od Kalloos som mala doposial jednu masku Latte. Tuto nepoznám, ale tá vona musí byť užasná :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem vyzkuošela - teda stále ji ještě mám jejich banánovou masku. Stála mě asi 75 Kč a je tam toho asi půl kila :). Maska voní jak banánky v čokoládě. A jelikož jí je tam opravdu požehnaně, nešetřím ji a vlasy natřu od kořínků po konečky. Mám kvalitní vlasy, nepoznám extrémní rozdíl, ale maska mi maximálně vyhovuje. Dokonce jsem na ní narazila v drogerii Teta, takže za mě ano ano ano.

    OdpovědětVymazat
  5. Škoda, že si o ni nenapsala něco víc, jestli Ti příjde nějaká změna nebo ne.. bylo by to super:).

    Na notino jsou samé skvělé a levné věcičky, ráda tam nakupuji a určitě se mrknu na tuhle značku:-).

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři