LA ROCHE-POSAY Effaclar Duo+ korekční a obnovující péče proti nedokonalostem pleti a stopám po akné - recenze

úterý, září 13, 2016

Ahoj krásky,
máte nějakou zkušenost se značkou La Roche-Posay? Pro mě byla doposud tato značka španělskou vesnicí. Nikdy jsem s ní do styku nepřišla, maximálně jsem nějaké recenze na tyto výrobky viděla u jiných blogerek, ale na vlastní kůži jsem žádný z výrobků nezkoušela. Až nyní, kdy se mi do rukou dostala tato korekční a obnovující péče proti nedokonalostem pleti a stopám po akné. 


Tento přípravek je určen především pro citlivou a problematickou pleť. Jedná se o matující krémový gel, který má uvolňovat póry, pokožku hydratovat až po dobu 12 hodin a redukovat její začervenání.  Také slibuje účinný boj proti stopám hnědým a načervenalým flíčkům po akné a je vhodný i pro děti od 12 let. Nedokonalosti pleti zredukuje už po 8 dnech používání a působí protizánětlivě. 

Obsahuje také několik aktivních látek, např.:
Procerad™ - což je patentovaný ceramid, který účinně působí proti výskytu červených a hnědých skvrn
Niacinamid - působí protizánětlivě
LHA a kyselina salicylová - umí regenerovat povrch pleti
Kyselina linolová - redukuje nadbytečnou tvorbu kožního mazu
Piroctone olamine - zabraňuje množení bakterií a ozdravuje pleť


Když se rozhodnete pro koupi tohoto krému, do rukou se vám dostane úzká plastová tubička balená v papírové krabičce. Samotný krém je bílý, nijak zvlášť parfemovaný, vlastně z něj žádnou vůni necítím. Textura krému je krémová, lehká, svěží a hydratační. Po nanesení krému na pleť se mi zdála hodně mastná, ovšem to se během chvilky úplně ztratí a vzniká matný finish. Krém používám každý večer na odlíčenou a vyčištěnou pleť a řeknu vám, že od té doby se mi pleť zdá taková zářivější. Po akné mi zůstalo pár menších skvrn, které nebyly příliš viditelné, po nanesení nějakého makeupu už vůbec ne, ale i tak se mi skvrnky zdají méně výrazné a pleť jemnější a vyhlazenější. 

Moje premiéra s touto značkou tedy nebyla vůbec špatná! Zapátrala jsem, jaké další výrobky se dají od této značky sehnat a docela by mě lákalo vyzkoušení šamponu proti vypadávání vlasů, micelární odličovací gel nebo čistící pěnící gel. Krém mám z webu Art Of Beauty, kde najdete tento krém a spoustu dalších  výrobků této značky, které by jistě stály za vyzkoušení. 

Tuto korekční a obnovující péči seženete od 303,- Kč. 

Co vy a vaše pleť? Hodila by se vám nějaká "žehlička" na nedokonalosti? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Super článok :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. La roche jsem pouzivala pred vic jak 15 lety a byla jsem moc spokojena. Pak jsem zkousela i jine, ale dodnes si pamatuji, ze mi podobny krem moc pomohla na akne a jizvicky. Rozhodne bych ho doporucila.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři