Calvin Klein Endless Euphoria parfemovaná voda - recenze

středa, září 14, 2016

Ahoj krásky,
po nějaké době vám přináším recenzi na jednu z vůní, které se mi vepsaly do podvědomí. Tou dnešní je svěží Endless Euphoria od Calvina Kleina


Konkrétně tuto vůni nevlastním. Přišla jsem s ní do styku v moment, kdy jsem dostala úkol od svého dědečka odněkud objednat babičce vůni, kterou by si přála a kterou byla právě tato - Endless Euphoria. Klasicky jsem zamířila na Parfums.cz. Abyste věděli, vůně jinde nekupuji. V parfumeriích nebo drogeriích si k nim přivoním, abych věděla, s čím mám tu čest a co po zjištění, že mi parfém šíleně voní, budu nutně potřebovat :D Na stránkách mám mnohdy štěstí na nějakou slevovou akcičku, takže nákup tam se zároveň vyplatí. 

Endless Euphoria byla na trh uvedena v roce 2014 a představuje další generaci klasických vůní Euphoria, které byly do světa vystřeleny již v roce 2005. Jak už jsem se zmínila na začátku, jedná se o svěží květinově-ovocnou vůni. Vůně vás uchvátí svoji otevřeností a bezstarostností. Evokuje začátek něčeho nového a nabízí smyslnost, která jen tak nekončí. 


Z hlavy vůně vane lehký vánek třešňového květu s osvěžujícími ovocnými plody, kterými jsou pomeranč, mandarinka a bergamot. Srdce je tvořeno květinami, jako jsou fialky, růže a šeřík. V základu byste našly santalové dřevo, pižmo a bambus. 

Flakon vůně je líbivý a svými křivkami se příliš neliší od typického tvaru pro vůně Euphoria. Z vůně cítím jemnost, lehkost a krásu. Zkrátka všechno, co potřebujete k naprosté dokonalosti.  

Samozřejmě, že jsem vůni vyzkoušela, tedy až po nějakém čase, co už ho bravurně spotřebovávala moje babička. Pokud jde o výdrž vůně, tak nepatří zrovna mezi ty, co vydrží vonět kdo ví jak dlouho. Ale nezapomínejme, že se jedná o parfemovanou vodu, takže pro stálou intenzitu vůně je třeba ji aplikovat během dne častěji, pokud tedy chcete vonět v jednom kuse.  

Pokud máte rády ovocné či květinové vůně, tak by Endless Euphoria mohla být právě pro vás. Mě osobně láká vyzkoušet novou Deep Euphoria. Reklam je na ni všude plno a temně fialový flakon se mi zamlouvá už na první pohled, takže jsem zvědavá, jaká vůně se v něm skrývá. 

Co vy a vůně Calvin Klein? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři