Dermacol Powder eyebrow shadow - pudrový stín na obočí & bílá kajalová tužka - recenze

čtvrtek, září 15, 2016

Ahoj krásky,
dnes tu pro vás mám dva poslední výrobky od Dermacolu, které se trh uvedly teprve nedávno a můžeme tak mluvit o novinkách. Řasenku UltraTech už znáte, dnes tu pro vás mám malého pomocníka v úpravě obočí - pudrový stín na obočí


Z vlastní zkušenosti vím, že upravené obočí dělá hodně, takže jeho úpravu nebo zvýraznění byste rozhodně neměly nechávat ladem. O obočí a jeho úpravě jsem už napsala nejeden článek, který jste si mohly přečíst hlavně na webu Krásná.cz. Samotné obočí lze upravit hned několika způsoby, ale mě osobně nejvíce vyhovuje úprava stínem, takže jsem moc ráda, že jsem měla možnost vyzkoušet tuto novinku. 

Pudr by měl být oftalmologicky testován, má  být voděodolný, neobsahovat parabeny, lanolin, parafín, parfém a palmový olej. Je ideální pro vykreslení obočí a zvýraznění jeho linie. 

Tužka má metalický zlatý design se šroubovacím uzávěrem, ve kterém je samotný stín k úpravě obočí. Nabírá se pomocí kuželovitého pěnového aplikátoru, který na sebe nachytí rovnoměrné množství pudrového stínu. K dostání je hned ve třech odstínech, takže byste si na své měla přijít každá z vás. Já vlastním zlatý střed, tedy pudr v odstínu č. 2. 



Práce se stínem je opravdu jednoduchá. Balení je praktické, vejde se akorát do ruky a s pěnovým aplikátorem jde nanášení také dobře. Já společně s ním ovšem ještě používám kartáček nebo spirálku na obočí, kterými zjemním jeho začátek. Nemám ráda, když je obočí tvrdě orámované. I když si obočí zvýrazním, stále chci, aby působilo přirozeně a toho, podle mě, se stínem docílím nejlépe, než například s tužkou apod. 

Pokud jde o tu voděodolnost, tak té bych moc nevěřila. Celkově, ať už si obočí upravím jakýmkoliv stínem, si na ně snažím dávat pozor, abych si náhodou nepromnula obličej a stín si nerozmazala všude možně po obličeji. 

Na závěr bych stín ohodnotila jako velmi povedený a pokud se s ním dostanete do styku, určitě vám dopomůže k výraznějšímu obočí. Seženete ho od 199,- Kč. 


A poslední věcí, kterou jsem v balíčku od Dermacolu našla, byla tato bílá kajalová tužka. Tužka by měla být dlouhotrvající, voděodolná, má mít krémovou texturu a velmi dobrou přilnavost. Musím se přiznat, že bílé tužky v líčení příliš nepoužívám, tedy alespoň na to, k čemu jsem převážně určeny, což je optické projasnění a zvětšení oka. Mě dokonale slouží jako adhesivní podklad pod oční stíny. Pokud použijete kajalovou tužku jako podkladovou bázi, tak se rázem i z těch nejmizernějších stínů stávají výraznější a dlouhotrvající stíny, které se takřka ani nehnou. Tužka je k dostání od 99,- Kč. 


Co říkáte na tyto novinky? Líbí se vám? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. ten tieň na obočie vyzerá super :) po ňom sa popozerám :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Ten pudrový stín se mi hodně líbí. :))

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Stín mě docela děsí tím tlustším hrotem. Jinak jsem od Dermacolu konečně taky něco nakoupila na vyzkoušení, takže testuju :)

    Pěkný den!

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři