DERMACOL Letní novinky

neděle, srpna 21, 2016

Ahoj krásky,
na tento článek jsem úplně zapomněla! Měla jsem ho tu pro vás připravený už někdy v průběhu července, ale jaksi se mi zatoulal. Chtěla bych vám v něm říct pár slov o báječných letních novinkách, které si pro nás připravil Dermacol.


Voděodolné linky na oči ve fixe
Tyto linky na mě z letních novinek od Dermacolu udělaly asi největší a zároveň nejlepší dojem, takže se není čemu divit, že jimi začnu. Přiznávám se, že ke všem těm "voděodolným" věcem, jsem bývala docela skeptická, ale od té doby, co jsem měla problém sundat voděodolnou řasenku (také od Dermacolu) čímkoliv jiným, než byl dvoufázový odličovač od stejnojmenné značky, jim nějak začínám věřit :D

Design těchto fixů je velmi jednoduchý, obyčejný, ale zároveň roztomilý o co se postaralo několik motýlků poletujících okolo názvu. Balení tužek je bílé a zdobí je vždy taková barva potisku, která se také skrývá pod uzávěrem a se kterou uděláte onu barevnou linku.


Z čeho jsem byla u vytržení (v dobrém slova smyslu) je hrot těchto fixů. Je krásně dlouhý, pevný a i přes to s ním uděláte jak drobnou, tak pořádně výraznou linku. Pokud jde o odstíny, najdete jich celkem pět. Já vlastním dvě tužky. Ta první je v odstínu Navy Blue a jedná se o sytou tmavou modrou. Tou druhou je odstín Intense Grey a jak už název napovídá, jde o intenzivní šedou.

Ráda bych řekla, že je na fixách něco špatně, abych je zas nějak nepřechválila, ale já na nich vážně nic špatného nenašla :D Moje tvrzení se mi utvrdilo ještě v tom, když jsem si udělala několik tahů fixou na hřbetu ruky a prstem jsem je prostě nedostala dolů ani za nic. Následovalo drhnutí pod tekoucí vodou. Taky nic. Vyzrál na ně opět dvoufázový odličovač očí od Dermacolu.

Fixy, pokud mají takovéto parádní vlastnosti,  používám velmi ráda. U těchto se mi líbí, že jsou okamžitě suché, nijak se neobtisknou a drží jak přibité. Možná, že bych uvítala nějakou veselejší barvičku, pokud jde o barevnou škálu (taková fialová by na léto nemusela být špatná).

LOVE LIPS barevné balzámky na rty
O těchto balzámech jsem se vám tu už před nějakým časem zmiňovala a momentálně se ke mě se dostaly další odstíny/příchutě Juicy a Candy. Musím říct, že chuťově mi je bližší balzám Juicy, který svůj název naprosto vystihuje - voní po ovoci, ale pokud jde o efekt na rtech víc se mi zamlouvá právě Candy, která rty jemňoučce zabarví do broskvových tónů, ale nečekejte žádnou extra super pigmentaci. Balzámy rtům propůjčí pouze světlý tón, který je podle mě mnohdy v létě lepší, než kdejaká řvavá a výrazná rtěnka. Design balzámů se nijak nezměnil. Pořád připomíná kosmetiku určenou pro nějaké mladé slečny a z plastového víčka mám hrůzu, že mi při nějakém silnějším nárazu nebo spadnutí na zem, praskne a rozbije se. 

NEON Nail Polish laky na nehty
Tyhle maličké láčky jistě znáte. Do podvědomí se dostaly především kvůli svým výrazným, křiklavým neonovým odstínům. Od té doby se jejich škála ještě o několik nových přírůstků rozšířila. Kromě neonových laků z té prvotní základní kolekce se moje sbírka rozšířila o další dva kousky, kterými jsou 23 Neon Tropéz a 19 Neon Bikini. Zářivou neonovou růžovou jsem si hned zamilovala! Nanesla jsem ji na bílý podklad, aby barvička byla ještě zářivější a sklízela jeden úspěch za druhým. S takovými nehty máte jistotu, že nezůstanete bez povšimnutí. S druhým lakem jsem měla stejné plány. Říkala jsem si, jak krásná broskvová půjde k opálené kůži, ale přišlo jedno velké zklamání. Laku nepomohl ani bílý podklad, barva byla taková mdlá a nepomohlo ani více vrstev. Je to velká škoda, protože lak sám o sobě vypadá velmi lákavě. Nehodlám ho ovšem zavrhnout. Díky třpytkám, co v sobě má, se bude skvěle hodit jako nějaký závěrečný top coat.


O barevných pudrech jste se už mohly dočíst v samostatném článku - odkaz ZDE

Colour Mascara barevné řasenky
Kdy jindy si na řasy dát nějakou divočinu, než v létě? Na první pohled by vás možná tyto řasenky šokovaly. Po odšroubování kartáčku na vás vykouknou výrazné barvy, které ovšem na oku nevypadají nijak šíleně. Řekla bych, že z dálky by málo kdo poznal, že na očích máte něco jiného, než klasickou černou a z blízka oko vypadá hezky oživeně. Jako zpestření nějakého líčení řasenky budou jistě fajn! Já vlastním dva odstíny - modrou NO.1 Electric Blue a fialovou NO.4 Violet. Líbí se mi, že i když řasenky nejspíš nejsou na každodenní nošení, výrobci je nijak neodflákli a jsou vážně kvalitní. S kartáčkem se pracuje jedna radost, řasy vám hezky rozčeše, zahustí i prodlouží. Barva je na řasách nanesená rovnoměrně a po čase se nijak nedrolí. 

Už jste měly s některými z novinek tu čest? Co vás zaujalo nejvíce?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Ty laky jsou roztomilé a super!
    A nejvíc mě zaujaly linky, protože se o nich celkem dost mluvilo. Někomu vyhovují, druhému za ne. Je to asi o tom, na co jsme zvyklí a co nám sedí, ale chtěla bych je zkusit a dát jim šanci. Nejsem moc náročná a kdybych je měla vytáhnout jednou za čas, tak by snad stály za to! :)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ani jednu novinku neznam a priznam se, ze to uz nebude moc pro mne. Nicmene mne to i tak bavi a rada se dozvidam o novych vecech. Hezke fotky!

    OdpovědětVymazat
  3. Juu super článek :) Nepřijdou ti lepší spíš gelový linky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) Gelové linky mám taky, ovšem je tolik nepoužívám. Nejde o to, že bych jim nepřišla na chuť, ale spíš je pro mě mnohdy praktičtější sáhnout po fixe nebo linkách s aplikátorem než si hrát se štětečkem.

      Vymazat
  4. Tak ten neonový lak je zabijácký.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři