Dermacol Happy feet, Soft heel, Fresh shoes & Perfect body makeup

úterý, srpna 23, 2016

Ahoj krásky, 
léto je období, kdy nejvíce z celého roku ukazujeme své nožky. Určitě by žádná z nás nechtěla, aby její chodidla nebo paty přitahovaly pozornost kvůli zrohovatělé kůži nebo popraskaným patám no a o nepříjemné vůni zpocených nohou raději ani nemluvím... Právě pro všechny tyto neduhy Dermacol přišel s parádními výrobky, které jsou určené našim chodidlům. Hned na začátek říkám, že už hodně dlouho jsem z něčeho nebyla tak nadšená, jako z těchto přípravků a vzhledem k tomu, že vlastním nehtové studio, kde provozuji i pedikúru, jsem se rozhodla tyto výrobky zařadit rovnou do provozu a hýčkat jimi své klienty. 


Fresh shoes - osvěžující sprej na nohy a do bot
Pokud se vám potí nohy, v letních dnech pro vás bude tento sprej nepostradatelným pomocníkem. Měl by mít mentolovou vůni, každopádně já z něj cítím šťavnaté citrusy, co mi vůbec nevadí. Při aplikaci na chodidla nádherně voní a chladí. Super je i to, že se dá použít i do bot. Doma jsem tedy naházela všechny tenisky do pračky (taky jsem se bála, že bude po nich, ale krom toho, že jsou všechny krásně čisté, se s nimi nic zvláštního nestalo), nechala je usušit na balkoně a potom jsem je vystříkala tímto sprejem. Stříkat se mohou jak před použitím obuvi, tak i po použití. Kromě osvežení nohou nebo bot by měl sprej také nohy chránit před množením a růstu mikroorganismů, které by mohly zapříčinit nejrůznější plísně atd. Za 99,- Kč super věc! 

Happy feet cream - zvláčňující krém na nohy
Další super věc, se kterou můžete své nohy hýčkat. Po použití krém jak kdyby zmatní a nechá vám na chodidlech heboučký film, který ovšem není nijak mastný, protože se krém okamžitě vstřebává. Obsahuje olivový olej a vitamín E a nechybí ani příjemná svěží vůně. Krém sama používám každý večer před spaním a ve studiu mi slouží jako závěrečná péče a při masáži nohou po celé pedikůře. Seženete od 69,- Kč. 

Soft heel balm - změkčující balzám na paty
Pokud vás trápí tvrdé paty nebo různé otlaky z obuvi, tento krém by vám mohl vaše trápení o něco ulehčit. Obsahuje kyselinu salicylovou, která zabraňuje před vznikem drsné kůže a má také zmírňovat svědění. Díky báječné vůni vám krém nohy hezky provoní a uvolní. Nechybí ani výtažky z olivového oleje a Panthenol. Vydejte se na cestu za měkčími patami od 69,- Kč. 

Perfect body makeup -  voděodolný tělový zkrášlující makeup
Přiznám se, že jsem k tomuto výrobku byla ze začátku dost skeptická. Makeup na tělo? Už vidím ty flekaté a dopatlané židle nebo sedačky v autě, až si ho na sebe natřu a potom budu chtít normálně fungovat a někde sedět. Co bych to ale byla za beauty bloggerku, kdybych makeup pořádně neotestovala?! Výrobek je k dostání ve dvou odstínech - tmavší Sand a světlejší Caramel, který mám já. Píšu světlejší, ale na kůži zas tak světlý není. Celkově by vám krém měl dodat opálený vzhled, díky svojí krycí schopnosti schovat nejrůznější neduhy, které by se na nohách mohly objevit a sjednocuje její tón. Jeho textura má být voděodolná odolná proti otěru. Je jasné, že po aplikaci je třeba chviličku počkat, než se krém úplně vstřebá a zaschne. Čekala jsem vážně chvíli, krém šel dobře rozetřít i zapracovat do pokožky. Následoval test otěru a otisknutí, nebo jak to nazvat. Světe div se, nikde nic, žádný špinavý hnědý flek. Paráda! Tuto vychytávku uvítáte, pokud byste si chtěly vzít nějaké kraťásky nebo sukýnku. Přijde mi, že tím, jak je krém tmavší, tak nohy s ním vypadají opticky užší nebo zkrátka lépe. Dobře by krém mohl posloužit například i v zimě, přesněji jakmile se spustí plesová sezona a opět budeme ukazovat svoje nožky. Krém seženete od 169,- Kč. 

Tyto výrobky se Dermacolu vážně povedly a jsem moc ráda, že jsem na ně narazila. Proto vám je mohu jedině doporučit. 

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři