Rimmel London & Kate Moss - speciální edice pro líčení rtů a nehtů

pátek, července 22, 2016

Ahoj krásky, 
možná se to k vám už dostalo - Rimmel London a Kate Moss slaví 15 let vzájemné spolupráce a tak není divu, že k této příležitosti vznikla speciální edice, která se zaměřuje na líčení rtů a nehtů. Co si pod tím představit? Že Kate obohatila svoji škálu rtěnek o několik dalších odstínů a nové odstíny nechybí ani v kolekci laků Super Gel, jejímž jednotlivcům Kate propůjčila své jméno a ikonický podpis. 


Začnu rtěnkami Lasting Finish. Prvotní kolekce byla vytvořena při desátých oslavách spolupráce značky s Kate a nyní se kolekce rozrostla o další čtyři odstíny - dva rudé a dva tělové/nude. Kromě obalů, kdy matnou černou vystřídala metalická starorůžová, se nezměnilo absolutně nic. Rtěnky mají krémovou jemnou texturu, dlouhotrvající a krásně pigmentované barvy. 

Ke mě se dostaly dva odstíny a jsem ráda, že každý jiný. Bližší je mi odstín 54 Rock N Roll Nude, který se dá nosit naprosto kdykoliv a kamkoliv. Krásná neutrální barva s broskvovým nádechem. Poněkud výraznější je odstín 53 Retro Red, která svoji okázalou červenou barvou reflektuje 40. a 50. léta v retro stylu. Z dalších nabízených odstínů mě velmi láká 56 Boho Nude, což je krásný karamelový nude odstín, který podtrhne kdejaký přirozený look. Jako poslední se nabízí karmínový odstín 51 Muse Red, který představuje nenucenou eleganci, která může být spjata s např. s událostmi konající se na červeném koberci. 



Já jsem s rtěnkami spokojená. K tmavším a výraznějším odstínům bych určitě doporučila použít konturovací tužky, které se postarají o bezchybnou linii vašich rtů a můžete s nimi šikovněkorigovat tvar a plnost rtů. I ty má samozřejmě Rimmel v nabídce. K mým odstínům používám 063 Eastend Snob (tělová) a 024 Red Diva (červená), která je ovšem o něco červenější, než bych potřebovala, takže se budu muset poohlédnou po jiné variantě. 


Celkově mám rtěnky Lasting Finish velmi ráda. Dávám přednost především jejim tělovým odstínům, které nosím moc ráda hlavně přes den. Nejsou příliš výrazné, ale i tak dokáží krásně podtrhnou a dodat šmrnc. Výraznější odstíny volím především na nějaké příležitosti, jako jsou plesy apod.  

Můžete je sehnat ve všech drogeriích se stojanem značky Rimmel London nebo na internetu od 129,- Kč. 

Pokud jde o laky Super Gel, nad jejich bezchybností jsem se vám tu rozplývala několik týdnů zpátky, proto jsem byla moc ráda, když jsem zjistila, že se barevná škála opět o něco rozšířila. 

Laky si opět ponechaly svoji dvoufázovou technologii, unikátní barvu, lesk a výdrž, která se pohybuje okolo 14 dnů! A to vše bez použití UV lampy, pouze za pomocí jedné lahvičky s brilantní barvou a druhou lahvičkou, která v sobě skrývá jedinečný top coat a nehtům dodá gelový efekt. 

Kate propůjčila své jméno dvěma odstínům. Tím prvním je 44 Rock N Sparkle, což je metalická karmínová a tím druhým je odstín 71 Giltry Pleasure, krásný rose-gold odstín, který můžete vidět na mých nehtech na fotce. Do kolekce/rozšíření se řadí i odstín 42 Rock N Roll, který ovšem existoval už dříve. 

Laky jsou k dostání od 169,- Kč. Setkala jsem se s názory, že na někoho je cena příliš přemrštěná, ovšem já bych za něj tyto peníze klidně dala. Vážně se mi osvědčil, jsem s ním nad míru spokojená, na nehtech  mi drží, takže proč ne. Navíc, Rimmel tyto laky nabízí i ve zvýhodněných sadách přímo se závěrečným Top Coatem a z vlastní zkušenosti říkám, že s výsledkem budete spokojené a nebudete litovat. Na trhu jsou k dostání mnohem dražší laky a kde máte, že vám vydrží kdo ví jak dlouho? Nikde.

Musím říct, že se novinky k 15 výročí spolupráce Rimmel a Kate vážně povedly! 

Už jste je zaregistrovaly? No vy a rtěnky Lasting Finish nebo laky Super gel?
Budu se těšit na vaše komentáře ;) Mějte se krásně!
Vaše A.  

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Rtěnky vypadají naprosto suprově!

    OdpovědětVymazat
  2. Oba dva odstíny vypadají senzačně! :)


    http://s-hejvi.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Kate kolekciu absolútne zbožňujem a patria medzi moje top z drogérie. Nude odtieň si musím rozhodne zadovážiť. Vyzerá božsky. Nehovoriac o balení ♥

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři