Macadamia Oil Extract Exclusive vyživující maska na všechny typy vlasů

neděle, července 31, 2016

Ahoj krásky,
vzpomínáte si, jak jsem se tu dušovala, že na svoje vlasy nějaký čas neplánuji dát žádnou chemii v podobě barvy atd.? Tak ty doby jsou pryč :D Nějak mi to nedalo a sáhla jsem po hnědé, o trošku tmavší barvě, než je moje původní. Většinou mě ke změně (nebo alespoň nějakému vylepšení) barvy vlasů vedla nějaká životní událost, zvrat atd. Teď v tom ovšem nic zásadního nebylo, prostě jsem neodolala, zavolala naší rodinné kadeřnici a během půl hodiny už jsem seděla v křesle a těšila se na výsledek. 


Vzhledem k obarvení vlasů jsem pozměnila i pravidelnou vlasovou péči. Doplnila jsem ji hlavně o různá séra, regenerační kúry a masky, a právě na jednu z masek vám dnes přináším recenzi. 

Olej mým vlasům svědčí, takže jakmile jsem na webu Parfums.cz hledala, co dobrého bych svým vlasům mohla dopřát, a narazila jsem na tuhle masku, měla jsem ihned jasno! Maska Macadamia Oil Extract Exlusive v sobě ukrývá směs látek, které byly namíchány přímo za účelem revitalizace vlasů. Jedná se tak o intenzivní péči, která pomáhá vlasy obnovit a dodává jim potřebnou energii. Maska slibuje hedvábný vzhled, zacelení roztřepených konečků, působí antistaticky, vyhlazuje vlasové vlákno, obnovuje elasticitu vlasů a posiluje oslabené vlasy.

Je složená z proteinů, které hloubkově posilují vlasy, keratinu, který se podílí na hloubkové regeneraci poškozených vlasů a oleje z makadamových ořechů, který vyživuje vlasové vlákno dodává lesk. 

Maska se skrývá v praktickém plastovém balení se šroubovacím uzávěrem. Design se povedl, líbí se mi. Samotná maska má bílou barvu, je hutná, ale zároveň krémová a na vlasy se dobře aplikuje. Její vůně není nijak zvlášť vyvoněná, voní málo, téměř vůbec. Je vhodná pro všechny typy vlasů. Pokud máte vlasy silně poničené, je dobré masku používat při každém mytí vlasů. Jestli poškození není až tak silné, postačí, když masku aplikujete jednou týdně. 

Musím říct, že mám oblíbených spoustu jiných masek, se kterými jsem byla nad míru spokojená (třeba taková maska z býčích žláz od Gestil Wonder), ale tato je smetla ze stolu absolutně všechny. Maska jak kdyby vlasy potáhla neviditelným filmem, díky kterému jdou nádherně rozčesávat, nejsou krepaté a po uschnutí s nimi nemusím nic dělat. Žehličku nebo fén jsem nepoužila ani nepamatuju. Vlasy jsou uhlazené, hedvábné a  plné života.

Za sebe mohu masku vážně doporučit! Je báječná a používám ji při každém mytí vlasů (i když je nemám nijak extra zničené, ale zkrátka jim prospívá). Dávám jí pouze do délek a jak jsem psala již výše - s vlasy mi umí vážně zázraky.

Máte zkušenosti s touto maskou? Zaujala vás?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Tiež som ju mala a bola celkom fajn :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento článok som nemala vidieť. Mám totiž veľkú slabosť na masky na vlasy :D Určite sa po nej musím pozrieť :)
    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři