BrushArt Color paleta očních stínů - recenze

středa, srpna 03, 2016

Ahoj krásky,
vzhledem k tomu, že se blíží narozeniny mojí mámy, jsem se rozhodla začít pátrat po nějakém vhodném dárku, který by ji udělal radost. Bude to něco z kosmetiky, to je jasný. Ta jí udělala vždycky radost. Jenže co by to tak mělo být? Krémů a nejrůznějších sér má plno, takže se zkusím zaměřit na dekorativní kosmetiku. Bingo! V koupelně jsem si všimla jedné palety s očními stíny, kterou jsem mámě kdysi dala. Teď už bylo spoustu kalíšků vydřených až na dno a v paletě zůstaly jen stíny, které by se rozhodně nehodily pro běžné denní líčení. Tedy alespoň pro mámu. O dárku jsem tak měla hned jasno!

Kam jinam za kosmetikou, než na Parfums.cz. Po několika kliknutích jsem narazila přesně na to, co jsem hledala! Na nádhernou paletu 28 očních stínů od BrushArt Color


Musím říct, že mě zarazila cena palety. 150,- Kč mi přijde rozhodně málo, takže první věc, která mě napadla, byla ta, že paleta bude stát za dvě věci, pigmentace bude mizerná, stíny nepoužitelné a spoustu dalších vlastností, které bych vědomě určitě nevyhledávala. I tak jsem se ale rozhodla paletu pořídit. V horším případě bych si ji nechala a mámě pořídila něco jiného. Vezměme to ale pěkně popořadě. 

Stíny jsou usazeny v černé plastové paletě v kulatých kalíšcích. Jsou laděné do hnědých teplých tónů. Některé z odstínů se od sebe příliš neliší, každopádně jsou to odstíny, ze kterých si představuji nějaké budoucí podzimní líčení. Těší mě, že jsem mezi nimi našla i stín, který moje máma dlouho v drogerii shání, ovšem marně. Kdysi si ho pořídila v nějaké limitované edici a jak už to tak bývá, stín teď k dostání není. Doufám tedy v to, že si stínu všimne a ocení tak můj výběr :D Vzhledově stíny působí dobře. Líbí se mi, že v nich jsou jak světlejší stíny na projasnění, tak tmavší na nejrůznější zvýraznění. 




Vzhledem k tomu, že jsem paletu pořizovala jako dárek, jsem se dostala pouze k tomu, abych ji nafotila. Na swatche odstínů a ukázku líčení se chystám v nejbližší době. Ono přeci jen jak by to vypadalo, kdybych mámě dala "ošahanou" paletku? I tak jsem ale neodolala a jeden (možná dva, nebo tři :D - všechno samozřejmě v rámci nenápadnosti) stín(y) ze zvědavosti vyzkoušela. Přiznávám, že mě stíny velmi mile překvapily. Vzhledem k ceně je jejich pigmentace dobrá, s bází ještě lepší! Stíny bych doporučila nanášet nějakým širším štětcem, protože mají trošku tendenci prášit, obzvláště ty matné. Odstíny, které v sobě mají shimmer jsou na tom trošku lépe. Černého stínu bych se tady také nebála, protože víc než černý je na oku šedý, takže pokud je na vás černá příliš tvrdá, tomuto jemnějšímu provedení třeba přijdete na chuť. 

Já sama jsem z palety nadšená. Jsou v ní odstíny, které bych sama unosila, obzvlášť co se týče líčení pro běžný den, no a co si budeme povídat, cena, kterou za ni dáte, je velmi příjemná a vaše peněženka ani neutrpí. Pokud máte rády odstíny tohoto typu a nechce se vám dávat několik stovek za drahé paletky, mrkněte na tuhle. Věřím, že by pro mnoho z vás mohla být dobrou alternativou :)

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři