DOKONALOST V MALIČKOSTECH │DELTIMO.COM

pátek, července 08, 2016

Ahoj krásky, 
dnes se opět odkloním od kosmetiky. V dnešním postu bych vám chtěla dát typ na báječnou stránku, na které můžete vidět a hlavně zakoupit stylové a krásné náramky, které můžete znát například z nejrůznějších instagramových fashion obrázků. Touto cestou jsem se o nich dozvěděla já a proto jsem byla ráda, že se tyto náramky objevily i u nás v Česku. Velké díky patří webu www.deltimo.com, která se na tyto náramky specializuje.


Krásné, jedinečné a elegantní náramky doplněné o unikátní motiv jsou báječným doplňkem jakéhokoliv outfitu. Náramky jsou vyráběné z přírodních kamenů a kvalitních materiálů. Jsou navlečené na pevné, ale pružné, gumičce, takže se nemusíte bát, že by se hned přetrhly. K vám domů příjdou v nádherné pevné papírové krabičce, na které najdete logo i název společnosti. Samotné náramky jsou navlečené na malém sametovém polštářku, což všemu ještě víc přidává na luxusu. Na výběr máte hned z několika kolekcí, barevných provedení a spousty nádherných motivů, mezi které patří například Buddha, lev, sova, korunka, Leonidas, leopard, lebka apod.  Co se mi na náramcích nejvíc líbí, je to, že každý z nich je jedinečný a skrývá v sobě jakousi symboliku. Mě se nejvíce zalíbily tyto tři náramky:

Když se někdo zmíní o lvu, hned mi v hlavě vyskočí jediné - král zvířat. Je představením odvahy, ušlechtilosti, statečnosti a fyzické i duševní síly. Může znázorňovat také dravost, krutost nebo může představovat i znamení války. Lev se také velmi často používá pouze jako dekorativní motiv, třeba na bižuterii, takže není divu, že se objevil i na náramcích. 

Když jsem viděla sympatický obličej s věčným úsměvem, bylo mi jasné, že Buddha bude další z náramků, které u mě skončí. Buddhistická víra se skládá z mnoha odvětví, ale Buddha má především symbolizovat životní harmonii, soulad, laskavost a duševní pohodu. Znázorňuje také to, aby se člověk nebál překonávat životní překážky, byl spokojený a dosáhl, pokud možno, trvalého štěstí. Buddha má pro mě rozhodně větší význam pro štěstí, než takový čtyřlístek. 

A jako posledního jsem zvolila gladiátora. Líbila se mi především kombinace matné a lesklé černé, ze které je náramek tvořený. Kromě gladiátorské přilby na něm najdete i omotaného hada, které tedy obzvlášť nemusím, ale na náramku to není nic, co by se nedalo přežít :D Pokud jde o symboliku, tak samotný gladiátor zrovna ničím extra, jako předchozí dva náramky, nehýří. Gladiátory se většinou stávali otroci, kteří nebyli schopni splácet své dluhy, ale našli se i tací, kteří šli do arény bojovat dobrovolně. Několikrát se gladiátory stávaly i ženy, ale jejich účast zakázal císař Septimus Severus v roce 200. 


Musím říct, že náramky jsou vážně nádherné a určitě bych si z nich vybrala i spoustu dalších! Každopádně si nemůžu pomoct, ale víc se mi líbí na mužích. Ta mohutnější ozdobená pánská ruka má prostě něco do sebe a když se k náramkům připojí i nějaké slušivé hodinky, hned máte parádní doplněk k vašemu outfitu a jedinečnou příležitost si vše zvěčnit na váš IG. 

Určitě se na web Deltimo.com podívejte. Pokud chcete krásné a kvalitní náramky tohoto typu, věřím, že budete spokojeni stejně tak, jako jsem já! 

Už se vám tyto náramky dostaly do povědomí? Líbí se vám?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Pěkný článek, taky jsem o nich tento týden psala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vůbec neznám tyto náramky, ale jsou zajímavé :-)
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  3. fakt mi učaroval náramek se lvem, celkově vypadají velmi vkusně a dobře :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou to podvodníci.. nevrací peníze za zboží a telefonní číslo na webu neexistuje. Na sociálních sítích mažou komentáře.. Nikdo z nich nekomunikuje !!! DEJTE SI POZOR !!! Podávám podnět pro ČOI

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři