REALASH Sérum pro růst řas - můj názor, zkušenosti a porovnání po 3 měsících používání

pátek, června 03, 2016

Ahoj krásky,
tři měsíce uběhly jako voda a já se s vámi konečně mohu podělit o moji zkušenost s používáním séra pro růst řas Realash.

 Krátkou charakteristiku a popis toho, co toto sérum dokáže, jste si  mohly přečíst v jednom z mých předchozích článků věnovaným právě séru, konkrétně ZDE. Nechyběla ani giveaway, ve které jste mohly získat jedno plné balení séra. Vítěze vyhlásím v samotném závěru tohoto postu. A teď už konečně k séru...



Musím říct, že po každodenním tříměsíčním používání v tubičce sérum stále je, takže si řasy vesele potírám dál a sleduji, jak krásně rostou. První změny jsem na řasách vypozorovala cca po prvních třech týdnech používání. Řasy mi nejdřív nešly ani tak do délky, jako spíš do šířky. Najednou jich bylo víc a celkově se zahustily. Délka na sebe nenechala dlouho čekat. Asi dva týdny na to se řasy začaly tlačit dopředu a co mě potěšilo, bylo to, že se začaly i prohýbat, takže i bez použití řasenky nebo kleštiček na řasy jsou hezky natočené.

Málo kdo mi věří, že tyto řasy mrkací panenky jsou vážně moje. Stala se mi i jedna vtipná příhoda, kdy se mě ve frontě u pokladního pásu nějaký pán ptal, jestli "JE MÁM PRAVÝ". Koukal se na mě tak šibalsky, že jsem v tu chvíli nevěděla, jestli myslí řasy, nebo prsa :D Takže následoval nejistý úcul, zamrkání a raději jsem se rychle tlačila k pokladně :D

Řekla bych, že momentálně jsou na mě řasy dlouhé až příliš. Docela bojuji při jejich líčení (hlavně s řasami ve vnějším koutku oka). Už po prvním přejetí kartáčku s řasenkou se protočí nahoru a lechtají mě téměř až nad obočím. Každopádně i přes toto si nemohu absolutně na nic stěžovat! Sérum splnilo svoji službu i má očekávání na víc než 100%, takže ho po tomto testování mohu jedině doporučit dál.

Na fotografiích můžete vidět mé dosažené výsledky se sérem. Na začátek tu máme fotografii, jak mé řasy vypadaly před samotným používáním. Následně jsem řasy fotila vždy po měsíci používání. Jestli sérum funguje, či nikoliv, posuďte sami.





Pokud toužíte po dlouhých a hustých řasách, tak do něj určitě jděte. A že vás odrazuje cena? Zkuste si spočítat, kolik peněz byste nacpaly do takového prodlužování permanentními řasami, ať už by se jednalo o první aplikaci, nebo následné doplňování. Navíc i když se dají metodou "řasa na řasu" řasy hezky prodloužit, ve svém okolí se setkávám spíše se slečnami, pro které je délka prvotní a tak místo slušivých řas mají na očích spíš štětky, které vypadají až lacině. Sama jsem je párkrát vyzkoušela, ale už bych se k nim nevrátila. Nemusím. Díky séru Realash se mohu pyšnit přírodními nádherně dlouhými řasami.

Pokud byste se rozhodly pro objednání séra, stačí navštívit stránky www.realash.cz, kde se dočtete víc a následně ho můžete objednat.

A na konec tu pro vás mám vyhodnocení giveaway. Na koho se usmálo štěstí? Zapojilo se vás třináct a právě třináctka byla šťastným číslem pro Terezu! Vítězce gratuluji a jdu psát email s infem o výhře ;)

Děkuji všem zúčastněným!
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Já jsem sérum zkoušela také a z výsledku jsem byla nadšená,k že už mám druhé balení :-)

    OdpovědětVymazat
  2. fiiiha,tak to je riadne dobrý výsledok !!! :)také niečo by sa mi tiež zišlo
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Holky, jak dlouho vydrzi 1 baleni? Znate lumigan?

    OdpovědětVymazat
  4. Dobry den, docela bych uvitala hustsi a delsi rasy, ale bojim se moznosti vyskytu zanetu ona nebo vicka a jinych moznych vedlejsich ucinku. Prosim o radu nebo zkusenost. Dekuji

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den , já osobně jsem byla velice spokojená ,výsledky jsou viditelné a já mám konečně krásné řasy.

    OdpovědětVymazat
  6. Teda to je pecka, taky teď používám sérum jen od jiné značky.

    OdpovědětVymazat
  7. No tak prave jsem tenhle “zazrak” vracela. Az v pribalovem letaku jsem si vsimla upozorneni, ze nemuzou mj. pouzivat tehotne a kojici.. Proc? Protoze vyziva na rasy obsahuje synteticky hormon prostaglandin!

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři