Dermacol AFTER SUN

pátek, června 24, 2016

Ahoj krásky,
včera jsme tu měly první letní den a podle předpovědi počasí by jsme si několik následujících dnů měly užívat sluníčka. Právě proto byste neměly zapomínat na ochranu před sluncem, ať už se jedná o krémy na opalování nebo po opalování. V dnešním článku bych vám ráda ukázala několik výrobků od značky Dermacol, které slouží právě k těmto účelům.

Musím říct, že pokud jde o mazání, tak jsem celkem lajdák. Nebaví mě to, ale na druhou stranu beru na vědomí, že je třeba se chránit a o kůži se nějakým způsobem starat. Nerada bych v budoucnu byla scvrklá jak švestka.


Tělové mléko po opalování do sprchy
Tak z tohoto výrobku jsem měla asi největší radost. Nikdy jsem se s něčím podobným nesetkala, ale to, že vlastně kůži věnuji po opalování dostatečnou péči pouhým osprchováním, se mi líbí moc! Obsahuje extrakt z okurky, takže jsem si myslela, že vůně bude taková jemná a svěží, ale ne. Víte, jak voní Baileys? Tak přesně tohle pití mi ta vůně připomíná :D V případě spálení by měl sprcháč pokožku zklidnit. No už abych absolvovala svoje první opalování a sprcháč tak co nejdřív vyzkoušela!

Voděodolné mléko na opalování
Tohle mléko jsem si zamilovala už po prvním přivonění. Jeho vůně je krásně svěží! Co by se vám mohlo líbit, je i to, že se krém během pár tahů na pokožce rychle vstřebává, což bude u dětí určitě super, protože moc dobře vím, jak se hrozně rádi mažou :D Díky obsahu D-panthenolu a Allantoinu pět mléko podporuje regeneraci pokožky a zabraňuje podráždění.

Regenerační a hydratační balzám po opalování
Praktičnost na prvním místě - šikovná pumpička se postará o snadné dávkování balzámu. Tento výrobek bude můj MUST HAVE letošního léta, protože díky D-panthenolu, beta-karotenu a mandlovému oleji účinně pokožku regeneruje, hydratuje a zklidňuje.

Myslím si, že během těchto veder přípravky konečně zažijí svoji premiéru a budu je moct otestovat na vlastní kůži, doslova :) Určitě se po výrobcích mrkněte, protože si myslím, že se jedná o kvalitní výrobky na opalování za rozumnou cenu ;)

Znáte tyto výrobky? Jací jsou vaši favorité v opalování?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři