Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Blanc toaletní voda pro muže

středa, června 15, 2016

Ahoj krásky,
vzpomínáte, jak jsem se tu rozplývala nad černou vůní Noir od Lacoste? Původně jsem měla v plánu ji pořídit, ale nějak mi to nedalo, a z nákupního košíku jsem ji nakonec odstranila a  nahradila její bílou sestrou, pro kterou mám slabost už nějaký ten pátek a právě o ní bude dnešní recenze :)


Konkrétně tato vůně byla inspirovaná legendární polokošilí Lacoste, která obletěla a uchvátila celý svět. Na jakousi počest tohoto kousku oblečení vznikla kolekce exkluzivních vůní, kdy vždy jedna z vůní zastupuje jednu  tradičních barev košilí. 

Košilemi byl inspirován i flakon. Původně jsem si myslela, že na něm bude krokodýlek pouze nalepený, ale ne. Jedná se o mini nášivku. Přesně takovou, která byla použita na zmiňované oblečení. Celkově působí flakon čistým a svěžím dojmem. Neprůhledný bílý flakon vypadá i přes svou bytelnost elegantně. Po jeho bocích je vyrytá textura, která může posloužit jako taková protiskluzová ochrana, což se mnohdy hodí, protože takové vůně by v případě rozbití byla určitě škoda! Nutno ještě říct, že vůně přišla krásně zabalená v papírové krabičce. Než jsem se k ní dostala, myslela jsem si, že se vůně rozbila, protože šla cítit už přes krabičku, ale ne. I samotná krabička je parfemovaná :)

Samotná vůně je velmi příjemná, mírně nasládlá, svěží, ale zároveň intenzivní. Otevírají ji sladké tóny šťavnatého grapefruitu, který se snoubí s rozmarýnem a mužným kardamomem. V srdci najdeme několik květinových tónů tuberózy nebo exotické ylang-ylang. Základ je tvořen vetiverem, semišem a živočišnou kůží. Všechno podrthuje hřejivé aroma cedrového dřeva. 

Vůně je velmi pohodlná a řekla bych, že se bude skvěle hodit pro jakoukoliv příležitost. Nabízí jak ztělesnění nenucené elegance, pohodového sportovního stylu tak nadčasové klasiky. Vůně byla uvedena na trh již v roce 2011, takže se nejedná o žádnou žhavou novinku. Každopádně pro mě Blanc představuje vůni, která nikdy nevyjde z módy, podtrhne šarm každého muže a umocní jedinečnost jeho osobnosti. 

Vůni jsem klasicky objednávala na Parfums.cz, kde tuto vůni můžete najít hned v několika provedeních a nechybí ani různé dárkové sady právě s výrobky od Lacoste Blanc. Řekla bych, že jsem sehnala dobrý dárek ke Dni otců (19.6.), co myslíte? :) 

Co na vůni říkáte? Líbí se vám? Znáte ji?

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Tuhle vůni má kamarád a voní vážně dobře. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji poprvé ucítila na svém strýčkovi, potom s ní začal chodit i bratránek a pokaždé, jakmile ji moje smysly zbystří, tak jsem jak v tranzu :D

      Vymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři