ALTERNA Caviar Replenishing Moisture Care

úterý, června 14, 2016

Ahoj krásky,
čas dovolených se pomalu, ale jistě blíží a tak jsem si řekla, že by nebylo úplně od věci zaměřit se na výrobky, které jsou pro tyto příležitosti přímo určeny. Řeč bude o cestovních baleních a konkrétně se dnes podíváme, co se skrývá v cestovním setu od Alterny z řady Caviar Replenishing Moisture Care, která je určená pro suché a lámavé vlasy.


Já jsem miniaturám nejrůznějších produktů přišla na chuť poměrně rychle. Ono ne vždycky vám něco sedne a je škoda celé balení hodit do koše kvůli tomu, že ho nevyužijete nebo že vám některý z výrobků prostě nesedl. Pojďte se společně se mnou podívat, co se ukrývá v nádherné lesklé fialové taštičce, ve které jsou všechny produkty ukryty. 

Ve zkratce je tento set určený pro všechny druhy vlasů, ale nejvíce budou vyhovovat právě těm suchým a lámavým, protože většina výrobků je již z výše zmiňované řady. Set obsahuje hydratační šampon, kondicioner, vlasový sprej (lak na vlasy) a noční regenerační kúru. Ty jsou ve 40 ml baleních, které je podle mě úplně ideální, pokud jde o cestu. Fialovou barvu mám ráda, takže samotné taštičce nebo obalům jednotlivých výrobků nemám absolutně co vytknout. 


Replenishing Moisture Shampoo & Conditioner
Šampon společně s kondicionérem má vlasy vyživit, hydratovat a chránit je před poškozením. Šampon je jemně čistí a dodává pružnost a mladistvý vzhled. Po použití obou produktů jsem s vlasy nemusela vůbec nic dělat. I když jsem je nechala volně schnout na vzduchu, tak byly krásně uhlazené, lesklé a působily zdravým a zářivým dojmem. Jejich vůně je velmi jemná, nenásilná, jinak extra parfemovaná, spíše přírodní. 



Overnight Hair Rescue
Tenhle výrobek mě vážně baví! Jedná se o noční regenerační péči, která se o vaše vlasy postará během spánku. Snadno se nanáší, proniká hluboko do vlasů, kde je regeneruje a snižuje poškození. Vůně je opět velmi jemná, příjemná, líbí se mi. 


Working Hair Spray
Asi tou nejlepší věcí z celého setu je pro mě tento mini balení laku na vlasy. Už jste se určitě setkaly s tím, že jste během dne, večera, nebo zkrátka nějaké akce, potřebovaly poupravit a zafixovat váš účes. No a kdo s sebou bude tahat velký lak na vlasy? Nikdo. 


Celkově jsem s tímto cestovním setem moc spokojená! Po vypotřebování všech produktů vám zůstane krásná taštička, kterou jsem využila jako úschovnu na několik šminek, které s sebou tahám věčně v kabelce. 

Pokud by vás tato sada zaujala, určitě mrkněte na www.artofbeauty.cz, kde je k dostání + jsou na něm i tyto výrobky v plných balení, nebo jejich další kolegové ze stejnojmenné řady. 

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Tak tohle se mi moooc líbí! Skvělá recenze. Moc ráda bych Alternu zkusila.

    OdpovědětVymazat
  2. Jej, to vypada dobreee😋😋😋 navic se to ted na leto bude hodit takove mini vecicky😋
    Andreablog

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři