VERSACE Bright Crystal

sobota, května 21, 2016

Ahoj krásky,
jak jistě víte, vůně, o které vám chci dnes napsat několik řádků, byla na mém jarním wishlistu. Já si ji pořídila, rozbalila jsem ji, nafotila jsem ji, přivoněla jsem si k ní a poté následovalo těžké rozhodnutí. S blížícím se Dnem matek jsem si říkala, jestli vůni věnovat svoji mamince (která po ní x let hrozně touží) právě při této příležitosti, nebo si ji nechat a pak se na mámu koukat, jak mi kolem poličky s vůněmi tajně šmejdí a hledá, čím by se mohla navonět :D Takže to dopadlo tak, že vůni dostala máma, ale co... Jak se říká, co je doma, to se počítá, no ne?


Bright Crystal je ovocně květinová vůně, z které jde cítit lehký nádech pižma. Jedná se o jeden z nejoblíbenějších vůní od Versace, protože svoji něžností zaujme téměř každého. V hlavě vůně je yuzu, ledový akord a granátové jablko. Srdce odhaluje květy magnólie, lotosu a pivoňky. V základu byste našly již zmiňované pižmo, dřevo a ambru. Kombinace všech ingrediencí působí velmi jemně, žensky a smyslně. Do letních dnů je jako dělaná! Dokážu si ji představit jako luxusní doplněk teplých letních a hlavně romantických večerů. Každopádně bude slušet jak ženám, které jsou sportovně založené, tak i těm, které místo pohodlných džínsů sáhnou raději po sukni či kostýmku.

Tato vůně si moji pozornost získala už na první dojem. Zaujal mě především mohutný flakon, jehož uzávěr představuje masivní krystal, pod který se ukrývá flakonek s vůní. Celkově je flakon velmi líbívý a stane se luxusní ozdobou nejedné poličky.

I když vůně není nijak zvlášť kořeněná, přesto je důrazná a zaujme. Výdrž vůně je chválihodná, protože vydrží vonět dlouho. Opět mi to potvrdilo mé okolí. Já jsem na sobě vůni už téměř necítila, ale druzí ano.

S touto vůní rozhodně nešlápnete vedle! Jako dárek s ní rozhodně zabodujete ;) Vůni můžete sehnat na webu Parfums.cz, odkud jsem ji objednávala i já. Navíc web nabízí i různé varianty a dárkové sady této vůně. Mně osobně by se líbila například sada, která obsahuje vůni, tělové mléko a kosmetickou taštičku. 

Znáte tuto vůni? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Muj nejoblibenejsi! A to mam vsechny. Manzel se rozhodl vytvorit sbirku. Tedy i ten svetly je fajn.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásna recenzia a fotka! ♥ Vône od značky Versace mám veľmi rada :)

    OdpovědětVymazat
  3. túto vôňu som používala celkom dlho, a podľa mňa je to jedna z najlepších vôní :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. Je to krásná vůně, ale ještě raději mám Versace Crystal Noir - je to ale silnější vůně, vhodná spíš od podzimu do jara.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři