Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Noir toaletní voda pro muže - recenze

pátek, května 13, 2016

Ahoj krásky,
hodně dlouho jsem přemýšlela, jestli vám sem tuhle recenzi vůbec dávat a to hned z několika důvodů. Tím prvním je to, že recenze bude pojednávat o výrobku určeném pro muže a za druhé, že nevlastním plné balení výrobku, ale pouze vzoreček, který mi přišel s vůní Versace Bright Crystal, kterou jsem objednávala pro svoji maminku ke Dni matek. Na druhou stranu si ale říkám, že by článek někomu mohl posloužit jako dobrý tip na dárek třeba pro přítele, bratra, tatínka atd., a taky, že díky svému blogu jsem už pár lidí opačného pohlaví poznala (Čautě Luky :D), takže nebude zas tak úplně "mimo mísu" když se tu čas od času článek zaměřený na muže objeví.


Když se nad tím zamyslím, tak jsem snad doposud s žádnou dámskou vůní od Lacoste do styku nepřišlo. Ovšem to samé nelze říct o vůních pro pány. Po těch bych se doslova utloukla. Dlouhou dobu jsem měla nabroušené zuby na bílého sourorozence této vůně - Blanc. Pro mě je to přesně ta vůně, kterou když na nějakém muži ucítím, nebo kolem mě projde někdo, z koho se tato vůně line, tak se automaticky otáčím a moje všechy smysly se soustředí jen na ni. Zlom nastal v momentě, kdy jsem si přičuchla k této černé krásce. Moje reakce v blízkosti nějakého muže s touto vůní by byla úplně stejná.

Vůně je velmi elegantní, pikantní a plná bylinných aromatických esencí a sladkých tónů, které dokonale podrthují smyslnost. Vůně je pro mě natolik specifická, že bych ji poznala i ve velkém davu. Skládá se ze šťavnatého melounu, který příjemně osvěží a dodá energii. V srdci vůně je podmanivá verbena, která se snoubí s čerstvou bazalkou. Levandule dodá skvělou náladu a povzbudí smysly. Základ vůně je jedním slovem delikátní. Vůně čokolády zaujme jak vás, tak i vaše okolí. Na ni navazují tóny kumarinu, kašmeranu a pačuli.

Flakonu vůně nelze vůbec nic vytknout. Já bych mu dala plný počet bodů už jen proto, že je černý. Samotný tvar je pro Lacoste charakteristický a působí skvělým dojmem. Pokud jde o výdrž, myslím si, že na tom vůně bude dobře. Vyzkoušela jsem ji na zápěstí a cítila jsem ji hodně dlouho. Nazvala bych ji jako takové lepidlo na kočky, protože si myslím, že nenechá chladnou nejednu ženu (mě tedy určitě ne).

Už teď vím, že tato vůně bude představovat jeden z mnou pořízených dárků. Teď jen rozhodnout, ke komu tato vůně poputuje :D Líbí se mi, že vůni můžete sehnat buď samostatně v několika velikostech (já bych sáhla po 100ml) a nebo jsou k dostání i dárkové sady, kdy vůni doplňuje opojný sprchový gel nebo mini provedení vůně, které může být praktické do auta nebo na cesty. Opět bych doporučila mrknout na web Parfums.cz, kde vůni seženete asi nejvýhodněji a to i bez nějaké akce.

Znáte tuto vůni? Která pánská vůně je vaše nejoblíbenější?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři