DERMACOL NOVINKY Čistící krém a Krém na ruce

čtvrtek, května 12, 2016

Ahoj krásky,
dnes se podíváme na zoubek dvěma novinkám, které na trh vypustila firma Dermacol.

Hyaluron wash creme - jemný čistící krém
Krém je určený pro jemnou a suchou pleť, neobsahuje parabeny a je obohacen o kyselinu hyaluronovou. Produkt je určen na odličování a měl by si poradit jak s líčením pleti i očí. Stačí ho nanést na tvář, krouživými pohyby vmasírovat a poté setřít vatovým tamponkem nebo vlhčeným ubrouskem. Musím se přiznat, že já tento způsob odličování nesnáším (ať už jde o nějaké čistící krémy nebo obličejové masky), takže jsem to vyřešila po svém. Krém používám ve sprše a dolů ho dostávám pomocí proudu vody ze sprchy. Odlíčí, ale nějaké stopy makeupu zanechá, takže bych doporučila ho použít na doodlíčení nebo si alespoň nějakým jiným přípravkem před použitím krému odlíčit oči. Nijak neštípe, má krémovou konzistenci a pleť nechává jemnou, vyživenou a vláčnou. Myslím si, že by mohl skvěle posloužit majitelkám zralejší pleti, protože by měl pleti odlehčit od nepříjemného pnutí.

Krém je k dostání od 99,- Kč.


Hand & Nail - intenzivní péče na ruce a nehty
Krémy na ruce mám ráda a obzvláště ty od Dermacolu. Jejich konzistence mi naprosto vyhovuje a pokaždé, když se objeví nějaký nový, tak ho ráda vyzkouším (z jejich červeného SOS se stal můj neodmyslitelný pomocník, kterého mám neustále v kabelce). Tento krém je velmi intenzivní a určený pro citlivou a velmi suchou pokožku namáhaných rukou. Neobsahuje silikony a i když je to výživný krém, tak ruce nezanechává mastné, ale hezky se do kůže vstřebá a hydratuje ji. Přiznám se, že mi ale krém příliš nevoní. Nevím, jestli za to může pupalkový olej, ale mám raději šťavnatější a ovocné vůně. 

K dostání od 89,- Kč. 
Zaujal vás některý z výrobků?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Skoda, ze cistici krem neodlicuje dokonale. Take bych ho pouzila ve sprse, ale pozaduji dokonale odliceni, takze zatim nad nim nebudu uvazovat.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Tentokrat ani jeden👎 ten prvni proto, ze taky nemam rada takove odlicovani a druhy proto, ze na ruky pouzivam masla👍👍👍

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  3. Docela mě zaujal krém na ruce, jen je tedy škoda, že moc nevoní. Momentálně mám jeden vonící po meruňkách a je moc příjemný :)

    touhyalasky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři