VAC NEWS 04/2016

úterý, dubna 19, 2016

Ahoj krásky,
dlouho jsem sem nepsala nic z toho, co se u mě právě děje apod. Řeknu vám, že je to i záměrně, protože soukromí si v poslední době střežím asi víc, než kdykoliv jindy, ale na druhou stranu si tím vším tajnůstkařením nechci zavřít cestičku k vám, mým čtenářům, takže tady máte pár aktualit, které mě momentálně provázejí životem.


Na začátek asi řeknu, že je mi fajn (v rámci možností). Maličko mě zlobí zdraví, krve ze mě za poslední dobu vycucli víc, než kdejaký upír v The Vampire Diaries a mé vyhlídky na následujících několik týdnů (snad ne měsíců) nejsou příliš růžové. Taky se mi podařilo si málem přeřezat žíly (ne, nejsem sebevrah) a to konkrétně v mém studiu při úklidu všech pomůcek, které jsem potřebovala k pedikuře. Skalpel mi spadl z regálu, kdy mi padl na ruku, ale nevšimla jsem si, že by mě řízl. To až potom, co mě na ruce začalo něco lechtat a dělala jsem za sebou červené kapky. Vzhledem k tomu, že mi špatně zastavují krev, to byla celkem komedie :D Nemluvě o tom, že se na mě lidé, kteří si všimnou mého zavázaného zápěstí, dívají jak na psychicky labilní puberťačku, takže jsem fášek vyměnila za velkou náplast a hned pozornost upadla (jedině dobře). Tím bych asi kapitolu "zdraví" uzavřela.

Další věc je ta, že sháním nějakou stáj, do které bych mohla chodit jezdit. Nejsem si úplně jistá, jestli mi, co se koní týče, chybí ten adrenalin, když zdoláváte stále se zvyšující překážky, nebo ten pocit volnosti a svobody, který se dostaví v ten moment, jakmile kůň z klusu přeskočí do cvalu.

Momentálně mám celý týden dost nabytý. Jsem ve studiu, dojíždím do školy a na tři týdny jsem nastoupila jako Asistent pedagoga v rámci mojí  povinné praxe na místní základní školu. Na starost mám chlapečka s ADHD, takže další zkušenost do budoucna. Pokud se mi v červnu podaří úspěšně složit zkoušky, ukončit tak studium a pokud mi bude štěstí alespoň trochu nakloněno, od září bych mohla tuto profesi vykonávat na nějaký úvazek. Takže uvidíme..

A asi poslední nejdůležitější věcí, na kterou se moc těším, je líčení modelek na focení svatebních šatů v nedalekém zámku. Je to akce, na kterou jsem moc zvědavá a pokud se mi do rukou dostanou i nějaké fotky mojí práce, ráda se o ně s vámi podělím.

Myslím si, že toto bohatě stačí :)

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Přeji ti hlavně zdraví a ostatní už půjde určitě samo. Takovou paní učitelku by si přál každý!

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři