FREEDOM MAKEUP Pro Conceal Stick - korektor - recenze

úterý, dubna 19, 2016

Ahoj krásky,
dnes tu pro vás mám jeden rychlý článek a v něm krátkou recenzi na korektor od značky Freedom.

Musím se přiznat, že momentálně se bez korektoru neobejdu. V mém těle se něco děje a pokaždé, když je něco jinak, se mi tato skutečnost odrazí na pleti. Snažím se proti tomu všemožně bojovat, ale nejspíš to chce všechno čas.

Tento korektor v tyčince je skvělým pomocníkem při zadělávání drobných nedokonalostí, která vás zrovna trápí. Balený je v praktické tyčince s bílým uzávěrem a černým potiskem. Pro použití ho stačí pouze vysunout.


Vždycky mi seděly spíš tmavší odstíny, ať se jednalo o makeupy nebo korektory, takže právě z tohoto důvodu jsem sáhla po odstínu MC 09 Medium Dark. Bohužel jsem měla v tomto případě vzít o číslo světlejší odstín, protože tento je na mě tmavý až příliš a navíc z té tělové hnědé jde trošku do oranžova. Krycí schopnost je dobrá, ledacos s ním schováte.

Používáte korektory? Na který nedáte dopustit?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Korektor používám Maybelline s houbičkou a jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
  2. To se mi zrovna hodí. Já korektor teda moc nepoužívám, ale vyhovoval mi ten obyčejný Essence!

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem vždy používala tekutý korektor od Astoru, moc mi vyhovoval ale slyšela jsem chválu na Catrice camouflage tak jsem si ho pořídila a je mnohem lepší než ten od Astoru :) jinak na mém blogu je ted giveaway pokud by ses chtěla zapojit :)

    www.terripeterk.com

    OdpovědětVymazat
  4. Mám tuhý korektor od Essence a mám snad už desáté balení :) Koukala jsem však už i po tekutém korektoru, něco jako od Catrice tak uvidím, snad mi nějaký padne do noty :)

    www.nicolepicknmix.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři