Rimmel Londo SUPER GEL lak na nehty - recenze

čtvrtek, dubna 21, 2016

Ahoj krásky,
Rimmel před nedávnem představil novou kolekci laků na nehty Super Gel, která už teď sklízí velmi pozitivní ohlasy! Co si budeme povídat, ne každá z nás má čas nebo peníze na pravidelné návštěvy salonu. Právě toto jsou důvody, proč sáhnout po těchto nových lacích.


Super gel se pyšní dvoufázovou technologií hned s několika benefity: úžasnou barvou, leskem a výdrží až 14 dní a to bez použití UV lampy! Lesk s parádním 3D efektem jako u profi gelových nehtů. Nehty pod lak nemusíš nijak brousit ani zmatňovat, stačí je pouze zapilovat do požadovaného tvaru a udělat na nich obyčejnou manikuru (zatlačit kůžičku apod.).

K vytvoření skvělé gelové manikúry budeš potřebovat dvě lahvičky. Jednu s barevným lakem, kde můžeš vybírat hned z devatenácti odstínů, kdy deset z nich navrhla sama Kate Moss, a závěrečný top coat, který nehty zapečetí a dodá jim gelový efekt a super lesk.

Laky jsou v bytelných skleněných lahvičkách. Skrz ni krásně vidíte jednotlivé odstíny, pouze top coat má lahvičku černou a je zakončen fialovým aplikátorem. Uzávěry jsou hezky čitelně označeny pro rozlišení jednotlivých kroků - Step 1 a Step 2. Se štětečkem se pracuje velmi dobře. Je širší a snadno s ním pokryjete celou plochu nehtu.

Samotná aplikace je naprosto jednoduchá!
Pod lak nemusíš používat žádný podklad, protože ten je součástí barevných laků, takže stačí postupně aplikovat dvě tenké vrstvy. Lak dobře a rychle schne, což je vážně super! Po zaschnutí barevných vrstev na řadu přichází top coat. Schne na denním světle a zanechá super hladký a odolný povrch.




Na posledních dvou fotkách můžete vidět lak na nehtech ihned po aplikaci a po jednom týdnu. Lak se vážně ani nehnul! Možná trochu ztratil na lesku, ale to je nejspíš tím, že s nehtama dělám naprosto vše od úklidu, přes vaření, práci ve studiu apod. Věřím tomu, že by vydržely i déle, než 14 dnů a odstín 025 Urban Purple, který na mých nehtech můžete vidět, rozhodně nebude mým prvním, ani posledním! S tímto odstínem jsem moc spokojená. Působí tmavě červeně až vínově, ale na slunci hází i odlesky do růžova.

Tyhle laky se Rimmel vážně povedly! Navíc je nově můžete zakoupit v praktické sadě, která obsahuje jak lak tak top coat. Pokud jste ještě nevyzkoušely, o dost přicházíte. K dostání jsou od 169,- Kč. 

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

18 komentářů

  1. Už jsem je viděla ale cena mě trochu odráží a nevím jak rychle schnou protože to je u mě největší problém že se někde otřu a mohu začít znovu. Jinak se mi líbí výdrž.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám ten samý problém, tento lak schne velice rychle ;)

      Vymazat
  2. Musim vyzkouset, protoze jako "zence domaci" mi dlouho na nehtech nic nevydrzi :(

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  3. Tento odstin je nadherny!:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. pokud cena odrazuje...tak od 28.4. by měli mít v tetě set těchto laků v krabičce za 199Kč :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, prosim o radu. Koupila jsem si sadicku v akci. Odstin DAHLIA, ale ihned po prvni zkousce mi udelal bublinky. Vim,ze se s lakem netrepe.Nejspis s nimi hazeli v drogerce (coz jim zrejme nedokazu). Za tu cenu me ty bublinky stvou. Nevis, jak se jich zbavit? Moc dekuji:-)Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani,
      to je tedy nemilé :/ Ale naprosto chápu tvé rozhořčení. S bublinkami zkušenost nemám, takže nevím, jak se jich zbavit nebo se jich celkově vyvarovat. Napadá mě jen lak nanášet v opravdu tenoučkých vrstvičkách, ale nevím, čím by to mohlo být jinak způsobeno :(

      Vymazat
  6. Prosím Ťa a ako sa dávajú takéto gélové nechty dole? Keď chcem zmeniť farbu napríklad? Nemám s tým skúsenosti, obyčajný odlakovač asi nestačí, či?

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem asi blázen, nebo dělám něco špatně... Nanesu si lak, pak gelovou vrstvu. Lak je nádherný, ale jen půl dne! Pak se začne loupat a druhý den už to je hnus... Všude čtu pozitivní ohlasy, tak jsem z toho zmatena. Nedělám s rukama nic složitého, včera jsem si je tak maximálně myla a lak je na všech prstech u konečků odloupaný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nejsi po antibiotikách nebo nebereš nějaké léky? Já jsem měla u sebe ve studiu paní, která se živí tak zdravě, že jí tělo žádnou chemii už nepřijímá. Lak i cokoliv jiného se jí z nehtů loupe, nic ji nevydrží. Ona nejí maso a živí se jen čerstvýma šťávama z ovoce a zeleniny a nakonec jsme obě přišly na to, že to bude nejspíš tady tím.

      Vymazat
  8. Ahoj, nezkoušela jsi ten top coat step 2 nanést na normální lak? Zajímalo by mě, jestli by to taky vydrželo. Děkuji, Káťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, zkoušela :) A lak drží ;) Prakticky už jiný top coat než tento na normální laky nepoužívám :)

      Vymazat
  9. Ahoj, díky za recenzi. Taky používám top coat na jiné laky, nejraději Rimmel 60 seconds a drží bez chyby. Odlakovávám už po týdnu, protože chci změnu, ne proto, že bych měla oprýskané nehty. Prostě paráda.

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím :) Nemělo by se stát vůbec nic, protože lak pod uv světlem tvrdnout nebude. Schne klasicky na denním světle/vzduchu.

      Vymazat
  11. Nehty vypadají opravdu skvěle! Já jeden odstín mám také, ale nemám k němu ten doplňkový a i tak drží :-) za mě super produkt od Rimmel.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři