BIODERMA Hydrabio Perfecteur SPF 30 Sjednocující hydratační péče pro citlivou dehydratovanou pleť - recenze

pátek, dubna 22, 2016

Ahoj krásky,
konečně tu máme pátek a s ním i víkend! Ideální čas na oddych a zasloužený relax po náročném pracovním týdnu. Máte nějaké plány jak ho strávíte? Co takhle začít třeba přečtením recenze na jednu z novinek od Biodermy? Právě o té totiž bude dnešní recenze :)


Já osobně na řadu Hydrabio nedám dopustit! Moje pleť si s ní rozumí dokonale a na vlastní kůži jsem vyzkoušela nejeden výrobek, takže informace o tom, že se řada rozrostla o dalšího člena, mě mile potěšila.

Novinkou je Hydrabio Perfecteur SPF 30. Jedná se o krém pro dehydratovanou, citlivou a velmi suchou pokožku. Krém by měl pleti dodat hloubkovou hydrataci, sjednotit ji a rozzářit. Obsahuje patentovaný přířodní komplex, který napomáhá udržovat vodu v pokožce a je tak nápomocen syntéze lipidů. Našly byste v něm také extrakt z jablečných jadérek, který urychluje a obnovuje syntézu aquaporinů (Akvaporin je označení pro skupinu proteinů, které regulují tok vody přes membránu) a podporuje tok vody mezi pokožkovými buňkami. 

Dehydrataci a předčasné stárnutí pleti může způsobovat hned několik faktorů, kterými je např. znečištění, stres, chlad nebo UV záření. Jakmile dojde k dehydrataci pleti, povrch kůže se naruší a vzniká pnutí. Pleť může ztratit barvu a působí unaveně. No a to přeci žádná z nás nechce! 

Právě proto laboratoře Bioderma vytvořily novou generaci fyziologické hydratace. Samotný krém byl inspirován strukturou lidské kůže, takže emulze se všemi aktivními látkami pronikne hluboko do pokožky a aktivují tak přirozený hydratační proces. 



Jak už to tak u recenzování chodí (tedy alespoň u mně), začnu nejdříve obalem. Krém je zabalený v papírové krabičce na které nechybí ani český přebal se základními informacemi. Samotný krém se ukrývá v bílé tubě, která je zakončená praktickou pumpičkou pro snadné dávkování. Po jejím zmáčknutí vám pumpička vytlačí malé množství krému, které by mělo naprosto postačit k pokrytí celého obličeje.

Do pleti se dá krásně zapracovat a jemně vmasírovat. Co mě překvapilo, bylo to, že po jeho nanesení by se mělo nějakou chvíli počkat. Během cca pěti minut totiž Perfecteur udělá svoji práci. Schová drobné nedokonalosti, pleť sjednotí, rozjasní a vy tak rázem máte perfektní základ pro váš makeup.

Přiznám se, že od té doby, co ho mám, pleť nešidím a poctivě ji hydratuji. Na pleti je příjemný, lehoučký a makeup s ním vážně jak kdyby prokoukne, je takový šmrncovnější.

Pokud byste se chtěli nechat inspirovat jednoduchým a přesto krásným líčením, mrkněte na video, ve kterém uvidíte Perfecteur v akci ;)


A ještě pro vás mám malý typ! Bioderma pro vás přichystala soutěž, ve které můžete vyhrát wellness víkend s kamarádkou! Více informací o soutěži naleznete ZDE. Pokud máte rády produkty od Biodermy, určitě doporučím také sledovat jejich stránky, kde se jako první dozvíte o veškerých novinkách ;) www.bioderma-cz.com


 Moje aktuální péče o pleť se skládá z těchto třech modrých pomocníků. Bez micelární vody bych už asi nemohla existovat. Zatím jsem měla zkušenost jen s micelárkou z červené řady, která je určená pro suchou až velmi suchou pleť, ale musím říct, že řada Hydrabio, která je vhodná pro dehydratovanou pleť, mi svědčí o moc lépe, protože jsem valnou část svého mládí hydrataci pleti dost zanedbávala a určitě se to na ní podepsalo. Takže momentálně zachraňuji co se dá a snažím se jí ty dlouhé měsíce bez krémů, a všeho jim podobnému, vynahradit. Hydratační sérum jsem už v minulosti používala a vracím se k němu pokaždé moc ráda. Pleť zanechá velmi jemnou, vyhlazenou a příjemnou na dotek. No a s novinkou Perfecteur už se po dnešní recenzi také znáte :)


Bioderma to s pletí vážně umí, takže pokud by vás lákalo vyzkoušení krému Perfecteur, seženete ho 414,- Kč. 

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři