NEW IN COSMETIC - 04/2016

sobota, dubna 23, 2016

Ahoj krásky,
do drogerií chodím poměrně často, ale už dlouho jsem si z nich nic neodnesla (kromě Alpro nápojů nebo jiných, až za roh zdravých, potravin). Teď jsem ovšem nakupovala a pár drobností si pořídila :)


Balea šampon pro hnědé vlasy
K tomuto šamponu se vždycky budu ráda vracet! Miluju jeho vůni i to, co mi s vlasy dokáže - v mém případě hodně muziky za málo peněz.

Balea ultra silný lak na vlasy
Tento lak na mém wishlistu sice nebyl, ovšem byla jsem nucena narychlo nějaký sehnat. Na jistotu jsem šla pro silně tužící lak od Lybaru, který je pro vytváření a fixování účesů naprosto báječný, ale až po půlhodinovém chození po DMku mi došlo, že jsem ho pokaždé kupovala v Tetě. Takže mi nezbývalo nic jiného než si vybrat z nabízeného sortimentu DM drogerie. Abych to uvedla na pravou mírů - příští týden se budu podílet na jednom báječném projektu, na kterém budu modelky líčit a česat, takže právě proto lak z nouze. Ale abych nepředbíhala, třeba mě lak příjemně překvapí, půjde vyčesávat a bude držet. No nechám se překvapit :)

L'Oréal Casting Sunkiss Tropical zesvětlující sprej na vlasy
Sice jsem psala, že se svými vlasy dlouhou dobu nic dělat nebudu, ale v tomto případě nešlo odolat. Nechci na hlavu dávat nějaké barevné šampony, přelivy nebo barvy, ale tmavší konce zesvětlím ráda. Už před nějakým časem jsem přemýšlela o pořízení Sunkiss Jelly, ale sprej mi přijde jako lepší alternativa. Recenze určitě bude!

Brushegg čistič štětců
Od té doby, co toto vajíčku mám, se na čištění štětců snad i těším. Jde to s ním jak po másle! Tohoto pomocníka jsem nekupovala, ale dostala jsem ho od báječné Leničky, které tímto ještě jednou děkuji a těším se na její další  návštěvu u mě ve studiu nebo kdekoliv jinde ;) 

Ricinový olej
Borec nakonec! Ricinový olej bych mohla okamžitě nazvat objevem měsíce, protože se z něj stal můj všestranný pomocník. Článek již brzy ;) 

Toť vše :) Pořád mám co spotřebovávat, takže nějaké větší nákupy kosmetiky v nejbližší době nehrozí :D 

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Čistič štětců si určitě plánuji koupit.. Už jen kvůli té krásné růžové barvě ho musím mít :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem zvedava na lak. Chci nejakou zmenu. Mam Syoss uz nejaky ten rok a celkem dobry. Jen chci neco jineho.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři