MAKEUP REVOLUTION Iconic Smokey - paletka očních stínů & I ♥ MAKEUP Unicorns Unite mini sada štětců - recenze

sobota, dubna 16, 2016

Ahoj krásky,
pokud máte rády kouřové líčení, tak vám (alespoň doufám) moje dnešní recenze přijde vhod! Chtěla bych se s vámi podělit o mé dojmy z nové paletky Iconic Smokey od Makeup Revolution.


Jak už je patrné z  názvu, paletka je především určená pro vytvoření nejrůznějších kouřových looků. Samotná paletka je ještě zabalená v papírovém obalu, na kterém můžete vidět font, který evokuje účel paletky. Z nápisu Smokey se totiž "kouří" (super nápad).

Po rozbalení krabičky vám do rukou vklouzne lesklá černá paletka. Vzhledu nemám co vytknout, protože černá se zlatým nápisem k sobě prostě půjdou vždycky. Super na této paletce je i to, že v sobě má velké zrcátko, které mi u spousty paletek chybí.

Samotné stíny chrání folie, na které jsou natištěné názvy stínů. Tohle je jedna z věcí, co se mi na paletkách moc líbí. Velkým plusem zajisté je oboustranný štěteček, který slouží jak k aplikaci samotných stínů, tak i k jejich rozpracování do ztracena, nebo chcele-li - blendění.  



Co se týče samotných stínů, v paletce jich najdete dvanáct. Na výběr je z několika odstínů hnědé, šedé, černé, ale najdou se v ní i světlejší odstíny. Obsahuje jak matné stíny, tak stíny se shimmerem. Pigmentace mě velmi mile překvapila! Na ruce můžete vidět stíny bez použití báze a přesto jsou hezky výrazné. Při nanášení na víčko ovšem po bázi sahám i kdybych vlastnila ty sebelepší stíny (jistota je jistota).



Chystám pro vás jeden líčící článek/tutorial, kde bude hrát hlavní roli právě tato paletka, takže stíny na oku uvidíte v něm :)

S paletkou jsem spokojená a určitě bych ji doporučila dál! Za 299,- Kč s touto paletkou uděláte spoustu muziky krásného líčení ;)

A na závěr tu pro vás mám ještě jeden typ na skvělé mini štětce, které vám přijdou vhod pokud pendlujete z místa na místo a nechce se vám s sebou tahat štětce klasických velikostí. Na výběr máte ze tří barevných variant a každá si nese své jméno. Fialový design těchto štětců, navíc pojmenovaný po jednorožci, se mi líbil nejvíce. Sada obsahuje štětec na tvářenku (poradí si i s pudrem), oční stíny (zvládá i korektor) a oční linky (dá se použít i na rty nebo pro úpravu obočí). Stětce jsou z umělého vlákna, ale i přes to na tváři působí příjemně. Celkově mi štětce připadají, jako by byly určeny pro nějaké menší parádnice, ale na cesty vážně úplně stačí. Sadu seženete od 249,- Kč.




Jak se vám výrobky líbí? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Ta paletka je nádherná, určitě po ní mrknu! Stejně tak ty štětce vypadají moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásna paletka a aj štetce sa mi veľmi páčia :)

    OdpovědětVymazat
  3. Paletka se mi libi.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Tá paletka je krásna :) a zrkadielko by podľa mňa malo byť v každom produkte,hihi..vždy sa zíde
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Tu paletku musím mít! A štětce také vypadají dokonale! :))

    http://s-hejvi.blog.cz

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři