FREEDOM MAKEUP Pro Eye Primer - báze pod oční stíny - recenze

neděle, dubna 10, 2016

Ahoj krásky,
měla jsem báječnou možnost vyzkoušet několik výrobků od Freedom Makeup a díky této příležitosti si následujících pár dní budete moci přečíst několik recenzí právě na skvělé pomocníky a zkrášlovadla této značky. První z nich je Pro Eye Primer - báze pod oční stíny.



Jistě mi dáte za pravdu, že pokud chcete prodloužit výdrž a zvýraznit barvu vašich stínů, je použití nějaké báze nezbytné. Na bílou kajalovou tužku, jakožto podklad pod stíny, nedám nikdy dopustit, ale musím uznat, že i mezi samotnými bázemi bych našla své favority.

Konkrétně tato báze pro mě byla nová, doposud jsem se s ní nikde nesetkala a tak mě její vyzkoušení lákalo a hlavně mě zajímalo, jestli bude skvěle fungovat i v praxi. Báze slibuje udržení stínů na svém místě po celý den a žádné žmolky. Báze má praktické stříbrné lesklé balení s pěnovým aplikátorem pro snadné nanášení. Má tělovou barvu, která se však po rozmazání stává transparentní a na víčku zmatní. Na oku nijak nelepí a je příjemná.



Jak můžete vidět na fotce, stíny jsou s bází skutečně výraznější. Na oku stín opravdu velmi dobře drží a dá se s ním i nadále dobře pracovat (rozblendit do ztracena apod.). S bází jsem vážně spokojená a proto ji s klidným svědomím doporučím dál.

Sehnat ji můžete např. na eshopu Freedom Makeup od 129,- Kč.

Používáte podkladové báze? Jaká patří mezi vaše favority? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Tak to diky za tip, protoze bazi dlouho hledam.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Od značky Freedom jsem ještě neměla možnost nic vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři