MATRIX Total Results Color Obsessed šampon a kondicionér pro barvené vlasy - recenze

pondělí, dubna 04, 2016

Ahoj krásky,
vlasy tu na blogu docela dost zanedbávám, ale dnešním článkem se pokusím tento nedostatek alespoň trošku vykompenzovat.

Je to už delší dobu, co jsem na svých vlasech měla nějakou barvu, přesněji nějaký šampon/přeliv, který mi ovšem na vlasech držel víc, než kdejaká barva a místo postupného vymývání mi s vlasy odrůstal. Asi každá z vás, která si vlasy barví, si přeje, aby její barva vydržela zářivá, pokud možno, co nejdéle. U mě to nebylo jinak a právě proto bych vám tímto článkem chtěla dát typ na dva báječné výrobky, které se vám životnost vaší barvy o něco prodlouží.


Skvěle se mi osvědčil šampon a kondicionér od značky Matrix - Total Results Color Obsessed, což jsou výrobky určené především pro barvené vlasy. Oba obsahují formuli s antioxidanty, které účinně pomáhají chránit barvu vašich vlasů před vyblednutím. Současně vlasy posilují, dodávají jim lesk a jsou vhodné pro všechny typy vlasů.

Oba výrobky si ke mě našly cestu formou dárku v nádherném vánočním balení společně s lakem na vlasy, po kterém se ovšem zaprášilo hodně rychle :D Jejich balení je tmavě fialové v kombinaci s černou etiketou doplněnou o bílý text. Celkově na mě působí obal dobře a hned poté, co bych výrobky uviděla, bych si řekla, že se nejspíš nebude jednat o nějaký drogerkový produkt, ale o něco, co je k vidění především v různých kadeřnických salonech.

Jejich vůně je velmi příjemná, nenásilná ani zvlášť přeslazená a opět mi evokuje návštěvu kadeřnictví, ale žádné pachy peroxidu, barev nebo těžký vzduch z neustálého používání fénů atd. Tady už jsme ve fázi mytí a hýčkání vlasů různými maskami, olejíčky apod.


Šamponu stačí nanést malé množství, protože hezky pění. Kondicionér stačí nanést na mokré vlasy (já ho dávám pouze do délek), jemně ho vmasírovat, nechat cca 3 minuty působit a poté také opláchnout.

Já osobně po použití obou těchto výrobků s vlasy po jejich vysušení nemusím dělat vůbec nic. Nechávám je schnout volně na vzduchu, což má většinou za následek, že je musím vyžehlit abych nevypadala jako bych právě proletěla křovím, ale po použití těchto šamponů se žehličce vyhýbám obloukem. Vlasy jsou nadýchané, ale zároveň i uhlazené. Na dotek jsou příjemné a vážně působí oživeně, jsou lesklé a zářivé.

Když bych se opět měla rozhodovat pro nějakou barvu a následnou péči o barvené vlasy, určitě bych zůstala Matrixu věrná, protože tato řada to s barvenými vlasy vážně umí :) 


Oba výrobky můžete sehnat například na webu Parfums.cz. Je libo šampon, kondicionér nebo snad pečující masku

Máte se značkou Matrix nějaké zkušenosti? Znáte jejich výrobky? Používáte je?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři