GIVEAWAY O SÉRUM PRO RŮST ŘAS REALASH

pátek, března 18, 2016

Ahoj krásky,
jak jsem slíbila, tak také činím - giveaway o báječné sérum Realash je konečně tu!

Podrobněji jste si o tomto séru mohly přečíst v mém předchozím článku a komu by nestačil ani ten, k nahlédnutí jsou tu samozřejmě oficiální webové stránky www.realash.cz.


Pokud byste chtěly sérum vyzkoušet a být o krok blíž svým vysněným dlouhým a hustým řasám ala mrkací panenka, stačí splnit následující:

1. Být odběratelem mého blogu
2. Dát lajk FB stránce Realash (ZDE) + napsat mi, pod jakým jménem jste na stránku klikly (pro ověření)
3. Napsat mi něco o svých řasách (jaké jsou, jak jste s nimi spokojené, co byste chtěly jinak) a proč byste to měly být právě vy, kdo by měl sérum vyhrát

Všem zúčastněným budu držet palce!

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

13 komentářů

  1. Ahoj, mé řasy jsou docela oki, mám je docela dobré, jsem s nimi docela i spokojená. Jen je mám občas jednu přes druhou. Kdybych vyhrála, tak bych samozřejmě produkt moc ráda vyzkoušela. Sleduji Tě všude, jako Erika Uchytilová a značku také na fb sleduji, jako Erika Uchytilová, eriuchytilova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. GFC Caroline
    Fb Kajuš Zámečníková
    Já mám své řasy v celku ráda, jsou dlouhé, husté a zkrátka vypadají pěkně. Ale pokud bych měla možnost možná bych zkusila i pernamentní řasy, jelikož se mi moc nelíbí na řasách nánosy řasenky, bez které to,ale samozřejmě nejde :) Sérum bych měla vyhrát asi proto, že svým řasám momentálně dávám hodně zabrat a navíc bych je chtěla ještě nějakým způsobem vylepšit :)
    kajush.01@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ten odkaz na FB stránku nefunguje.

    Mám takové jemné krátké řasy. V dětství jsem měla dlouhé, ale napadalo mi do očí nějaké smetí ze železné houpačky, z toho pak jsem měla několik zánětů v řasách a od té doby je mám kraťoulinké. Chtěla bych je mít takové jako před tou nešťastnou události.

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelá giveaway:)
    GFC: vaja vaja
    FB: SimonaBelasa
    A moje riasy sú krátke, dosť sa lámu, takže toto sú dôvody prečo by sa mi toto sérum zišlo:) tie výsledky, čo som videla po jeho užívaní sú úžasne:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,
    už od narození jsem nedostala do vínku kdovíjak krásné řasy. Krátké a nijak husté. Zkoušela jsem už nějaké levné sérum od Dermacolu, ale to mi nepomohlo. Občas krátkodobě pomohou nějaké doplňky stravy či odličovač od Mary Kay. Tak bych chtěla zkusit, co udělá tohle. Vždycky jsem si přála mít řasy jako mrkací panenka, aspoň na chvíli :) Ovšem svoje, né umělé :) A jelikož mám maličké oči, chci je zvýraznit dlouhými zdravými řasami.
    Díky za tvé recenze a nabídky soutěží! Jsem zvědavá na tvé výsledky s tímto sérem.
    Monča Merglová

    OdpovědětVymazat
  6. GFC, FB Markéta Králová
    macu@seznam.cz
    No moje řasy, to je katastrofa - krátké, slabé a je jich málo, takže co víc dodat...?

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, sleduji jako Lenca.
    Moje řasy mám moc ráda, jsou dlouhé, husté. Jsem s nimi spokojená.
    Ale i tak bych ráda takovýto výrobek vyzkoušela. Vždycky je co zlepšovat.
    lencaklimova@seznam.cz
    FB jako Lenka Klimova

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, na mé řasy si nemůžu stěžovat, co se týče hustoty, ale s délkou tolik spokojená už nejsem, proto si přeju toto sérum už dlouho vyzkoušet a zapojovala jsem se do několika soutěží o něj. Bohužel se zatím nepoštěstilo, tak třeba tentokrát to vyjde :-)
    FB Petra Škraňková
    e-mail: Skrankova.petra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. S řasami jsem celkem spokojená, proto o tuto cenu nebudu soutěžit, ale sérum rozhodně vypadá zajímavě a podle mě bude mít i určitý efekt :))

    http://s-hejvi.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj :)
    moje řasy jsou celkem husté ale velmi krátké a světlé :/ spokojená s nimi jsem ale přece jenom by mohly být delší a výraznější, proto bych je velmi ráda nějak prodloužila :) třeba se poštěstí :) uvidíme :) přeji pěkný den :)
    FB: Hana Švarcová
    email: hanickasvarcova112@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. GFC: ZdeňkaM
    FB: Zdeňka Martináková
    Mé řasy jsou bohužel hodně krátké,takže s nimi spokojená nejsem. Viděla jsem výsledky tohoto séra a je to neskutečné. To bych potřebovala. :)
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj :) na FB sleduju stranku pod jmenem Tereza Molnárová. Moje rasy jsou tmave, kratke a se sklonem k padani. Pouzivam na ne uz speialni olejicek, ale chtelo by to doplnit tuto peci jeste o neco vic, tak si myslim, ze tohle by bylo skvely! :) Verim, ze mi to serum pomuze s rustem a kvalitou mych ras. Treba se zadari! ;)
    dekuji za prilezitost
    btw tvuj blog je super :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři