Dermacol AROMA RITUAL Opojný sprchový gel, tělové mléko, scrub a krém na ruce s vůní irské kávy

neděle, března 27, 2016

Ahoj krásky,
dnešním příspěvkem (doufám) potěším všechny milovníky tělové kosmetiky a kávy zároveň. Řeč bude o voňavých produktech značky Dermacol z řady Aroma Ritual a konkrétně půjde o výrobky s opojnou vůní irské kávy.

Tato vůně patří jednoznačně mezi mé nejoblíbenější (no dobře, o první pozici se dělí ještě s vůní belgické čokolády a pomeranče). Vyzkoušela jsem sprchový gel (a to už několikáté balení), tělové mléko, krém na ruce a naprosto báječný tělový scrub.

Vůně všech výrobků je identická a stejně neodolatelná. Sprchový gel je poměrně tekutý a krémově zbarvený. Na pokožce nevytvoří příliš pěny, ale krásně vám ji provoní. Vůni na sobě chvíli po sprchování ještě cítím, a to se mi líbí. Tělové mléko je na tom úplně stejně, ať jde o vůni, zabarvení nebo konzistenci jen s tím rozdílem, že mléko krásně zapracujete do pokožky a zanechá vám ji nádherně hebkou. Krém na ruce  bude vašim báječným pomocníkem v cestě za jemnými ručkami. Jeho konzistence je hustá, ale rychle se vstřebává a nezanechává mastný film. No a to nejlepší nakonec - sprcha s tělovým scrubem je prostě požitek! Já na nich miluji to, že kromě zjemnění pokožky a odstranění odumřelých kožních buněk vám pokožku také prokrví.



S touto řadou Dermacol rozhodně nešlápl vedle! A co vy? Také jste milovníky kávy? Která voňavá varianta z řady Aroma Ritual je vaše nejoblíbenější??

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Akurát som začala používať telové mlieko írska káva a musím povedať, že je to fakt pôžitok. Niekedy mám važne chuť ho zjesť. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Je super že jsi vyzkoušela všechny produkty. Momentálně Irskou kávu používám ale mám pouze sprchový gel s tělovým mlékem. Vůně mi nevadí ale mám raději hrušku nebo mango. Některé parfemace mi přijdou hrozně přeslazené (meloun) a nebo mi prostě nevoní vůbec (hroznové víno, citron)

    OdpovědětVymazat
  3. Ano tuto vůni mám moc ráda, povedená řada :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten tělový scrub musím vyzkoušet, vypadá moc hezky :)

    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat
  5. Sprchový gel jsem zkoušela, vůně je úplně úžasná, akorát mi vůbec nedělal dobře na pokožku, netuším, proč... takže nerada, ale darovala jsem ho kamarádce:-D

    OdpovědětVymazat
  6. Tahle řada je dokonalá, miluji vůni kávy! Sprchový gel mám doma a jsem nadšená :))

    http://s-hejvi.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Vsechny "kavove" vyrobky miluji, tyto nesmi chybet :)
    andreabblog

    OdpovědětVymazat
  8. Mám doma krém a sprcháč a musím říct, že voní krásně!
    Beauty by K. - soutěž

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři