Rimmel London VOLUME COLOURIST řasenka - recenze

pondělí, února 15, 2016

Ahoj krásky,
poslední dobou se mi doma sešlo poměrně dost řasenek, takže se snažím je postupně zkoušet a psát recenze. Dnes se podíváme na nejnovější přírůstek do zástupců řasenek od Rimmel London - řasenku s komplexem pozvolného obarvení řas Volume Colourist.


Řasenka slibuje víc, než výrazné řasy a to ať už s řasenkou nebo bez ní. Díky svému inovovanému a multifunkčnímu složení obohaceného o tónovací komplex a přírodní barviva je tato řasenka schopná působit neuvěřitelných 24 hodin 7 dní v týdnu. Zkráceně řečeno - čím častěji ji používáte, tím více a déle bude tónování působit.

Řasenka má pro Rimmel už tak typické "twisted" lakované balení, které je krásně graficky zpracováno a přechod barev na balení má evokovat postupné tónování řas.

Samotný kartáček byl pro mě úplnou novinkou, protože jsem se doposud s ničím takovým nesetkala. Je totiž hranatý a "áčkovitého" tvaru. Každopádně práce s ním není nijak složitá a problémová. Díky zúženému konci se s ním hezky dostanete ke krátkým řasám.


http://consiglitradonne.it/wp-content/uploads/2016/01/mascara-volumist-rimmel-2016.jpg

Po řasence rozhodně nemůžete chtít, že by vám ihned posloužila jako nějaká barva na řasy. Mě se nejvíce osvědčila v nádherném a precizním rozčesání a oddělení řas. Když jsem ji měla na řasách, moje máma se mě ptala, jestli mám řasy nalepené, protože prý vypadají krásně a jsou jedna jako druhá.

Řasenka se prodává v jednom černém (001 Black) odstínu a seženete ji od 229,- Kč.

Co na řasenku říkáte?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Udela vazne moc pekne rasy.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Sice moc neprodloužila ale krásně oddělila a je vidět že neslepuje řasy, to já mám se spousty řasenkami problém.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři